InsideFlyers julekalender onsdag 13. desember – vinn Cashpoints fra Norwegian!

InsideFlyers julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er 13. desember i dag og bare 11 dager igjen til jul! Vi markerer Lucia-dagen med å dele ut en god porsjon Cashpoints fra Norwegian i dagens luke av Insideflyers julekalender.

Flyselskapet Norwegian har vært så gavmilde i år at selv julenissen kommer til kort! I dagens luke i InsideFlyers julekalender har en heldig vinner sjansen til å sikre seg hele 1000 Cashpoints som kan brukes til å bestille flyreiser med. 1000 Cashpoints er nok til en tur/retur-reise i Norge og store deler av Europa. Du kan også delbetale reisen med Cashpoints om du kjøper dyrere billetter til f.eks. USA.

Vil du vite mer om Norwegian Reward','/forums/index.php?dynamic-glossary/json','')">Norwegian Reward er vår guide til Norwegian Reward','/forums/index.php?dynamic-glossary/json','')">Norwegian Reward anbefalt lesing. Du kan melde deg inn i Norwegian Reward','/forums/index.php?dynamic-glossary/json','')">Norwegian Reward på deres hjemmeside.

Dagens sponsor 13. desember

Norwegian logo

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for alle våre lesere!

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2017

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *