InsideFlyers julekalender luke 22: vinn tur for to personer i Singapore Airlines Premium Economy!

InsideFlyers julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På bittelille julaften finner vi en av årets fineste premier under luke 22 i InsideFlyers julekalender. Singapore Airlines står høyt i kurs hos mange av våre lesere og har du ikke fått testet ut hva selskapet har å by på enda, kan du få muligheten nå ved å delta i dagens trekning.

I dag deler vi nemlig ut to tur/retur-billetter til en valgfri destinasjon i Singapore Airlines Premium Economy. Singapore Airlines betjener en rekke destinasjoner i Asia, Australia og New Zealand, så her burde det være noe for enhver smak.

I Premium Economy kan du boltre deg i brede seter med rikelig med beinplass og førsteklasses underholdningssystem. Du får også betydelig bedre serving og her serveres det ekte Champane under hele turen. Du kan nå også velge den populære «Book the Cook»-tjenesten i Premium Economy. Du kan lese mer om hva Singapore Airlines tilbyr sine kunder i Premium Economy her.

Singapore Airlines Premium Economy
Premium Economy om bord i Singapore Airlines Airbus A350

 

Alt du behøver å gjøre er å melde deg på i dagens kalenderluke!

Dagens sponsor 22. desember

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Våre sponsorer i 2017

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *