Januarsalg hos Radisson Hotel Group med opptil 30% rabatt

Radisson Hotel Group januarsalg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det nye året er godt i gang og det er januarsalg både her og der hos hoteller og flyselskaper. Radisson Hotel Group har også startet sitt januarsalg hvor Radisson Rewards-medlemmer kan få opptil 30% rabatt.

Radisson Hotel Group har hoteller over hele verden, men er i de nordiske landene mest kjent for merkene Radisson Blu og Park Inn by Radisson. Radisson Rewards-programmet er et populært lojalitetsprogram blant våre lesere som reiser mye i både inn- og utland.

Inntil 30% rabatt på weekendopphold

I motsetning til Dream Deals-kampanjen før jul gjelder dette tilbudet kun for hoteller i Europa, Midt-Østen og Afrika. Den gjelder også spesifikt for weekendopphold, som vil si fredag til søndag for europeiske hoteller og torsdag til lørdag i Midt-Østen. Tilbudet gjelder for merkene Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson RED, Radisson og Park Inn by Radisson.

Medlemmer av Radisson Rewards får 30% rabatt, mens ikke-medlemmer må nøye seg med 25%. Du finner informasjon om kampanjen og deltagende hoteller på Radisson Hotel Groups nettsider.

Hormuz Grand Muscat A Radisson Collection Hotel
Hormuz Grand Muscat A Radisson Collection Hotel. Foto: Radisson Hotel Group

Penger å spare, men…

Det er likevel verdt å merke seg at rabatten gis på «retail rate» eller det som ofte kalles «Best available rate». Mens Best available rate gir fleksible reservasjoner, har du ingen mulighet til å avbestille reserversjoner gjort til januarsalgspris.

Det blir derfor mer naturlig å sammenligne tilbudsprisene med Prepaid – Members only. Den faktiske rabatten vil dermed være lavere enn 30%. Det betyr imidlertid ikke at dette er et dårlig tilbud. Vi har gjort noen søk på tilfeldige hoteller og datoer, og finner reelle prisavslag på mellom 15% og 20%.

Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder reservasjoner gjort før 31. januar 2019 for opphold gjennomført innen 31. desember 2019. Oppholdet må forskuddsbetales og kan ikke kanselleres. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder kun for nye reservasjoner.

For fullstendig oversikt over vilkår og betingelser, se Radisson Hotel Groups kampanjeside.

Du finner flere nyheter og tester av Radisson Hotels i arkivet vårt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *