Julekalender: Vinn et belte fra FLYERBELT – beltet for deg som flyr mye!

Julekalender 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

En uke igjen til julaften! Etternølere som ikke har startet med juleforberedelsene bør virkelig kaste seg rundt nå. En kjapp sjekk i gavesekken viser at mange av de mest attraktive premiene i InsideFlyers julekalender fortsatt ikke er delt ut. For én heldig leser kan det derfor bli litt julaften allerede i dag!

I dagens luke i InsideFlyers julekalender kan du vinne et stilig belte fra FLYERBELT! Av med jakke, tøm lommene, ut med laptop, nettbrett og toalettsaker. Vi som reiser ofte vet som regel hvordan vi skal håndtere sikkerhetskontrollen, men hadde det ikke vært greit om det var litt mindre arbeid?

Med FLYERBELT slipper du å ta av deg beltet når du skal gjennom sikkerhetskontrollen, noe som kan spare deg for både tid og irritasjon når beltet skal på igjen. Beltespennen i FLYERBELT er 100% metallfri. Både belte og beltespenne er laget av kvalitetsmaterialer i et elegant og klassisk design.

Dagens sponsor 5. desember

Flyerbelt

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for både nye og gamle lesere.

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *