SAS med ny og mer bærekraftig komfortpakke i Business Class

SAS Comfort Kit kommer i tre forskjellige farger

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra midten av desember får reisende i SAS Business Class av en oppdatert komfortpakke, eller amenity kit som det ofte også kalles. Det nye og mer bærekraftige SAS Comfort Kit inneholder produkter fra utvalgte skandinaviske merker.

Produktene i SAS Comfort Kit er valgt ut i fra innovativt design, godt håndkverk, og respekt for sosiale og miljømessige forhold. Reisende i Business Class kan glede seg over de nye komfortpakkene på reiser mellom Skandinavia og USA eller Asia.

– Samarbeid med våre leverandører om bærekraftig design og et bærekraftig reiseliv har høy prioritet hos SAS, sier Karl Sandlund i SAS. – Vi jobber med alt fra mer drivstofføkonomiske fly, partnerskap med leverandører av biodrivstoff, lettere kabininnredning og biologisk nedbrytbar emballasje, med leverandører som driver fram denne typen utvikling.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Lang tradisjon for skandinavisk design

SAS Comfort Kit er en videreføring av flyselskapets lange tradisjon for å samarbeid med skandinaviske designere. Pakken består av fem produkter fra kjente og fremtidsrettede skandinaviske merker. Produktene er nøye valgt for å gi en mest mulig behagelig og fordi de støtter SAS sine verdier rundt en bærekraftig livsstil.

– Vi er stolte av å kunne tilby noe ekstra og noe unikt for våre moderne reisende. Akkurat som oss verdsetter våre kunder høy kvalitet, lokal design og bærekraftige produkter. Mange av produktene er utviklet spesielt for SAS for å møte våre ambisiøse mål, sier Sandlund.

Produkter fra kjente merker

Den nye komfortpakken er satt sammen av produkter fra anerkjente leverandører.

  • Mappe og øyebind fra Filippa K
  • Tannbørste og tannpasta fra Humble Co
  • Miljøvennlige sokker laget av resirkulert materiale
  • Hudkrem og leppepomade fra Verso Skincare
  • Ørepropper fra Swedsafe

Alle leverandørene jobber med bærekraftig produktutvikling innen sitt segment.

SAS Comfort Kit vil være tilgjengelig for reisende i Business Class i midten av desember. Har du enda ikke fått testet SAS Business Class kan du lese vår siste test av produktet her.

SAS Business Class

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *