KrisFlyer Gold Lounge, Changi Airport – Singapore

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

KrisFlyer Gold Lounge på Changi flyplassen i Singapore er Singapore Airlines sine lounger for gullkortkunder. Loungene er ment for KrisFlyer Elite Gold medlemmer som flyr økonomiklasse og alle passasjerer som har gullkort i et av flyselskapene som er medlem i Star Alliance, kan komme inn her når de flyr økonomiklasse. Det finnes to slike lounger på Changi, en på Terminal 2 og en på Terminal 3.
Business Class og First Class reisende har egne dedikerte lounger ved flyplassen.

Vi var på vei hjem fra en herlig ferie og hadde flere timer igjen til rutetid, siden jeg hadde gullkort hos SAS ønsket jeg å teste fasilitetene i loungen. Vi var fem personer på vår booking, men jeg var kjent med at en bare får ta med inn en gjest i loungen. Derfor ble vi enige om at jeg samt den av mine døtre som ikke liker butikker, skulle ta turen opp i loungen.

Loungen vi besøkte var den som ligger i Terminal 3, denne er plassert på Level 3.

Oversiktskart
Oversiktskart

 

Da vi ankom Loungen viste vi fram og fikk scannet våre ombordstigningskort, den unge Asiatiske kvinnen bak skranken smilte og nevnte spørrende til oss: «jeg ser dere er fem personer i reisefølget?» Ja svarte jeg og tilføyde: «jeg kan jo bare ta med en gjest inn i Loungen». Hun smilte enda mer mot meg og sa: «jeg skal slippe dere inn, alle sammen».
Jeg ble nesten målløs og jeg takket henne flere ganger. Resten av familien gjorde seg da raskt ferdig med shoppingen og kom opp i Loungen.

Inngang
Inngang

 

Loungen har et utvalg av varme drikkevarer som kaffe, te og kakao. Øl kunne tappes fra en egen dispenser og sterkere drikkevarer sto tilgjengelig samme sted.

Serveringsområde
Serveringsområde

 

Hvit vin sto til kjøling i en is bøtte og rød vin ved siden av, men der var bare en type vin av hver sort. En nøtteblanding samt salte chips sto på samme bord. Et rikholdig utvalg av kalde forfriskninger som mineralvann, juice og vann var plassert i et stort kjøleskap.

Utvalg av viner
Utvalg av vin
Utvalg av forfriskninger
Utvalg av kalde forfriskninger

 

Buffetutvalget kan ikke sies å være av det aller største, men må sies å være tilfredsstillende. Her var omkring fire til fem varme retter samt et utvalg av gode sandwicher.

Varmretter
Varmretter

 

Loungen ligger som nevnt på Level 3 og store deler befinner seg ute på en mesanin i terminalen. Dette området oppleves som noe støyende på grunn av lyd som reflekteres i tak og andre konstruksjoner. Salongområdene i Loungen har tepper på gulv, elegant og moderne lyssetting samt noe innslag av grønn beplantning. Stolene er gode å sitte og har en flott avstemning av farger mot øvrig interiør. Overalt finner strømuttak slik at du kan få ladet opp dine elektroniske dingser før din forestående flytur.

Loungeområde ute på mesanin
Loungeområde ute på mesanin
Utsikt ned i terminal 3
Utsikt ned i terminal 3

 

Den delen av loungen som er avskjermet fra mesaninen er det roligste område, her finner du også en fjernsynsavdeling og et utvalg aviser og magasin.

Loungeområde
Loungeområde

 Det er deilig å kunne slappe av i rolige omgivelser  som loungene ofte byr på og vi hadde vi et behagelig opphold denne Loungen.
Loungen er imidlertid ikke blant det aller beste jeg har besøkt av gull lounger, mye på grunn av de manglende toalett- og dusjfasiliteter. En stillesone hvor du kan sove i gode liggestoler savnes også.

 

 

Oversikt

Fordeler

Behagelig atmosfære
God komfort i stoler

Ulemper

Bakgrunnsstøy ute på mesanin
Ingen toalett eller dusjfasiliteter

MAT/DRIKKE

FASILITETER

KOMFORT

PLASS

Overall Rating

Konklusjon

Loungen har en bra standard men løsningen med mesanin gir ikke optimale forhold til å slappe av i. Loungen var ikke overfylt på noe tidspunkt i de timene vi oppholdt oss der. Matutvalg må sies å være tilfredsstillende men utvalg av vin og øl er litt dårlig. Toalett og dusjfasiliteter savnes.

4.1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *