IHG kjøper Kimpton-hotellene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Oppkjøp av konkurrenter er ikke bare noe vi ser i flybransjen, men også i hotellbransjen. Siste nytt er at IHG nå har kjøpt opp Kimpton-kjeden. Dette oppkjøpet vil muligens gjøre det enda mer attraktivt for reisende med bonusfeber å benytte seg av Kimpton.

Kimpton har lenge vært kjent som en god og eksklusiv hotellkjede, som yter god service og holder høy standard. Men for reisende med bonusfeber har det ikke vært spesielt attraktivt – med mindre man bor veldig mye på kun Kimpton-hoteller.

Med IHGs oppkjøp virker det logisk å anta at det i fremtiden kan samles poeng i IHG Rewards Club, som vil være en klar forbedring i forhold til i dag.

Kimpton ble grunnlagt i 1981 og har frem til nå vært den største uavhengige kjeden av såkalte boutiqe-hoteller i USA. 62 hoteller og 11 300 rom har vært en del av kjeden i 28 byer i USA. For eksempel finnes disse hotellene i Boston, Chicago, Florida, Los Angeles, New York, San Francisco, Seattle og Washington DC. Det er i tillegg planlagt 16 nye hoteller, hvorav 10 allerede er påbegynt eller snart ferdige. Kimpton driver også 71 hotellbaserte resturanter, barer og lounger i USA.

Artikkelen er opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen for www.bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *