Lær et nytt språk på tre måneder med WordDive og tjen CashPoints!

Tar du et språkkurs med WordDive får du CashPoints i tillegg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lærer du deg et nytt språk, åpnes mange dører. Ikke minst får du mye mer utbytte av reisene dine. Med appen WordDive behøver det ikke være vanskelig heller og som en ekstra motivator er det CashPoints å hente også!

Ta reiseopplevelsen din til neste nivå! Kommuniser med lokalbefolkningen på deres eget språk for å få insidertips, nye venner og forbedre kulturforståelsen din. WordDive er en app der du lærer språk, og er basert på kunstig intelligens. Denne morsomme og enkle metoden er laget for å hjelpe deg med å snakke et nytt språk så raskt som mulig.

Tjen 50 CashPoints

Et omfattende tremåneders kurs koster 259 kroner. Bestiller du gjennom Norwegian Reward får du også 50 CashPoints på kjøpet.

Vil du vite mer om hvordan WordDive fungerer? På Norwegian Reward Blog kan du lese om iransk-hollandske Leora Sameni som lærte seg finsk på kort tid ved hjelp av appen.

– Jeg elsker WordDive! Å lære seg språk er jo ikke abstrakt. Det er så mye enklere når du kan se, høre og gjøre, sier Leora Sameni. Her i Haag. Foto: Anya Saxby.

Dersom du ikke er kjent med fordelene Norwegian Reward gir er vår guide til Norwegian Reward anbefalt lesning. Du får ekstra mange fordeler om du benytter Bank Norwegians kredittkort, som du kan lese mer om vi vår guide til Bank Norwegian.

Forsidebildet er hentet fra Norwegian Reward Blog.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *