Lufthansa Group gjenåpner flere lounger

Lufthansa gjenåpner lounger i Frankfurt og München

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I juni startet Lufthansa Group så smått gjenåpning av noen av loungene sine. Først i Frankfurt og München, deretter i Wien og Zurich. Nå starter imidlertid gjenåpningen for fullt.

I de første månedene av koronapandemien valgte de fleste flyselskap og stenge loungene sine av hensyn til smittevern og lave besøkstall. Mange holder fortsatt stengt, men hos flere selskaper er loungetilbudet nå på vei tilbake for fullt. Lufthansa startet med et begrenset tilbud på sine knutepunkter i Frankfurt og München, med tredjeparts lounger Wien og Zurich. De siste ukene har flere av loungene i Frankfurt og München gjenåpnet, og nå åpner også loungene utenfor de store knutepunktene.

Lufthansa Business og Senator Lounge

Åpner flere Lufthansa-lounger

I Frankfurt, München, Hamburg, Düsseldorf og andre flyplasser rundt om i verden, får passasjerer med elitestatus eller billetter i business class igjen tilgang til lounge.

Frankfurt

I Frankfurt holder fire av Lufthansas lounger åpent:

  • Senator Lounge A (Schengen)
  • Senator Lounge B (Non-Schengen)
  • Business Lounge A (Schengen)
  • Business Lounge A (over gate A26) (Schengen)

Åpningstidene er foreløpig begrenset. Noen av loungene holder kun åpent i noen timer i periodene med mest trafikk. Business Lounge A26 holder bare åpent mellom 11:00 og 14:30, mens Senator Lounge B holder åpent fra 05:00 til 15:00. Åpningstidene oppdateres fortløpende og du finner oversikt over gjeldende åpningstider på Lufthansa sine nettsider.

I tillegg vil First Class Lounge A holde åpent for HON Circle-medlemmer og First Class-passasjerer fra og med i dag, 20. juli.

Lufthansa First Class Lounge A

München

I München er det skrivende stund tre lounger som holder åpent. Også her er åpningstidene begrenset, og Senator Lounge i Schengen-området stenger inntil videre kl. 12.

  • Senator Lounge (Schengen)
  • Senator Lounge (Non-Schengen)
  • Business Lounge (Schengen)

Berlin, Hamburg og Düsseldorf

Onsdag 22. juli åpner Lufthansa loungene sine i Berlin, Hamburg og Düsseldorf. Åpningstidene vil imidlertid være begrenset, med kortere åpningstid i helgene. Loungen i Düsseldorf vil inntil videre holde stengt på lørdager. Du finner oppdatert oversikt over åpningstidene på Lufthansa sine nettsider.

Zurich

Passasjerer med elitestatus eller business class-billett har fram til nå kunnet bruke en av flyplassens lounger, men nå er også Senator Lounge A åpen igjen. Åpningstidene varierer, men loungen holder stort sett åpent mellom 06:00 og 20:00.

Wien

Passasjerer med elitestatus eller business class-billett kan bruke SkyLounge i Schengen-området.

Athen

Fra og med i dag, 20. juli, vil Lufthansa Business Lounge i Athen holde åpent mellom 05:30 og 19:00.

Genève

1. august åpner SWISSPORT HORIZON Lounge på Genève-flyplassen for gjester. Det er foreløpig ikke sagt noe om åpningstider.

London Heathrow

Fra og med i dag, 20. juli, vil Lufthansas lounger på London Heathrow Airport holde åpent fra 05:00 til 22:00.

Newark

Lufthansa Lounge på Newark Liberty-flyplassen utenfor New York holder åpent tre dager i uken.

  • Tirsdag: 15:00-18:00
  • Onsdag: 19:00-21:30
  • Fredag: 15:00-21:30
Lufthansa Business Lounge. München Flughafen

Adgangsregler og servicenivå

Med unntak av First Class Lounge A i Frankfurt, holder både business og senator-loungene inntil videre åpent for alle passasjerer med elitestatus i et av Lufthansa-selskapene, Star Alliance og business- og first class-passasjerer.

Serveringstilbudet er fortsatt begrenset i forhold til hva vi er vant med fra tidligere og varierer fra lounge til lounge. Både Frankfurt og München imidlertid nå varme matretter og alkohol, men det er for tiden ingen selvbetjening.

Denne artikkelen ble først publisert på InsideFlyer.de, og er oversatt og lettere bearbeidet for våre norske lesere.

Foto: Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *