Star Alliance: New York og Boston i Business class for 10000 kroner!

Frihetsgudinnen i New York

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er nok mange grunner til å ikke reise til USA akkurat nå, men kanskje desto flere grunner til å planlegge en USA-ferie eller mileage run litt fram i tid? Star Alliance-selskapet TAP Air Portugal holder fram med business class-priser ned mot 10 000 kroner og 200% opptjening til SAS EuroBonus.

Business class til New York for 10 000 kroner? 200% opptjening til SAS EuroBonus? Neida, det er ikke for godt til å være sant og mange er nok klar over dette tilbudet med TAP Air Portugal allerede. Det dukker opp så ofte at det nærmest er for normalpris å regne. Det er likevel en så bra deal at vi tillater oss å minne dere på muligheten med jevne mellomrom.

Vi vet ikke hvor lenge dette tilbudet står, men tilgjengeligheten ser ut til å være god fra september og langt ut i 2021. Det ser heller ikke ut til å være noe særlig restriksjoner på billettene og du kan til og med bestille enveis-billetter til halv pris av tur/retur.

Gjør en stopover i Lisboa

De absolutt laveste prisene vi finner forutsetter en overnatting i Lisboa på veien. Dersom du ikke er avhengig av å reise korteste vei til New York eller Boston, kan det absolutt være verdt å benytte seg av TAP Air Portugals tilbud om gratis stopover med inntil fem overnattinger. Lisboa og Portugal har mye å by på!

Vi har funnet de beste prisene til New York og Boston ved å bruke Google Flights og Momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Dersom du ønsker å reise med kortest mulige reiserute starter prisene på rett over 11 000 kroner. Vi har brukt Google Flights og Momondo.no for å finne de beste prisene.

Lisboa, Portugal
Benytt muligheten til å gjøre en gratis stopover i Lisboa på veien. Foto: Steffen Zimmermann / Pixabay 

200% opptjening til SAS EuroBonus

Det som gjør tilbudene fra TAP spesielt interessante er den svært gode opptjeningen til SAS EuroBonus og andre programmer i Star Alliance. Selv de billigste business class-billettene gir 200% opptjening. Dette er svært generøst sammenlignet med hva andre selskaper gir, spesielt tatt i betraktning av hva billettene koster, og gjør dette til en svært lukurativ mileage run.

En tur/retur-reise fra Oslo til New York via Lisboa vil gi deg 20 240 EuroBonus-poeng, eller nesten halvveis til gullkort.

TAP Air Portugal Airbus A330 business class

TAP Air Portugal business class

Mange av TAP Air Portugal sine flygninger går for tiden med selskapets splitter nye Airbus A321LR. Dette behøver absolutt ikke være noen ulempe. Disse flyene er utstyrt med de samme moderne business class-setene som vi finner på selskapets nye Airbus A330- og A330neo-fly. Vi er ganske sikker på at du får en fin tur.

Forsidefoto: Ronile / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *