Lufthansa reduserer sitt rutetilbud til Russland

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flere destinasjoner forsvinner når tyske Lufthansa reduserer sitt rutetilbud til Russland. Det er kun rutene til Moskva og St. Petersburg som blir igjen. 

Ifølge den russiske avisen Kommersant kommer det tyske flyselskapet fra og med i høst til å redusere antallet destinasjoner som man trafikkerer i Russland fra ti til to, og la kun rutene til Moskva og St. Petersburg bli igjen.

Idag trafikkerer Lufthansa i tillegg til disse byene  Samara, Nizhny Novgorod, Yekaterinenburg, Krasnodar, Rostov, Kazan og Perm og grunnen til at man nå velger å legge ned rutene til disse byene er den reduserte lønnsomheten som følge av en svakere russisk økonomi.

Ett par av rutene til disse destinasjonene flys av søsterselskapet Austrian Airlines, hvilket innebærer at det fortsatt kommer til å finnes muligheter for å fly til disse destinasjonene med et selskap i Star Alliance.

Videre kommer Lufthansa sitt lavprisselskap Germanwings til å flytte sin base fra Vnukovo till Domodedovo flyplassen i Moskva samtidig som man legger ned rutene fra Moskva til Köln og fra St. Petersburg til Düsseldorf.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *