Nye billettkategorier på gang hos SAS?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Så langt i år har vi sett flere flyselskap, deriblant Lufthansa og Swiss, innføre nye billettkategorier. De billigste billettalternativene har ikke inkludert bagasje, og nå kan det virke som om SAS er på vei etter.

Det sirkulerer rykter på ulike internettforum om SAS lurer på å ta betalt for innsjekket bagasje, noe vi på Bonusfeber har spådd en stund. Til Dagens Nyheter sier dog Cathrine Sandgren hos SAS:

– Vi ser alltid over vår billett- og prisstruktur for å finne løsninger som passer våre kunder og SAS’ nettverk og produkter, for å kunne gi våre kunder flere valgmuligheter. Men vi kommer ikke til å forandre noen av våre nåværende produkter.

Dette kan tyde på at man i stedet for å ta bort bagasje helt fra økonomiklassen (SAS GO), velger man heller samme å følge Lufthansa-gruppen, og innføre nye billettkategorier i stedet, noe som må kunne sees på som positivt. Alternativet hadde vært at alle i økonomiklasse må betale for bagasjen, slik mange av de amerikanske selskapene gjør. Om (når) dette blir virkelighet, lover vi å kommer med mer informasjon, men akkurat nå er det mye som tyder på at dette er noe SAS overveier å innføre.

Hva tenker du om denne utviklingen?

Opprinnelig publisert av PC Reithe på Bonusfeber.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *