Møt dine medpassasjerer med KLM Meet & Seat

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Du kan allerede før avgang med KLM se hvem de andre passasjerene på flyet er, og finne de mest interessante å sitte ved siden av med KLM Meet & Seat.

Ender du oftest med å ikke snakke med din sidemann på flyet, eller ta en taxi alene til en konferanse som det helt sikkert også var andre på flyet som skulle til, eller mangler du selskap av interessante personer før din avgang?

KLM har funnet løsningen på dette.  Og den gir deg muligheten for at få et overblikk over hvem dine medreisende er, og gir deg sjansen til å arrangere at dere treffes på flyplassen, eller bli kjent med hverandre før avgang, slik at det er lettere at få samtalen igang ombord.

Du kan likeledes også undersøke om det er noen som skal det samme sted som deg når dere lander, så man kan dele en taxi, eller ta bussen sammen.

Se en video om konseptet her:

Konseptet har allerede eksistert i et par år, men er stadig en unik mulighet for å få en interessant reise. For å komme på Meet & Seat kan du enten via «My trip» eller under online check-in oppgi din Facebook- eller Linkedin profil. Herefter vil denne kunne ses av medpassasjerer når de velger sete, på samme måte som du vil kunne se andres profiler når du velger sete selv.

Les mer på denne linken.

 

Opprinnelig skrevet for InsideFlyer.dk av Peter Krogh Frausing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *