Ny mulighet for statusmatch til Star Alliance!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå er det, i følge ryktene, muligheter for å få «statusmatch» inn i Star Alliance, om du allerede har elitestatus i et annet selskap eller allianse!

Om vi skal tro rapporter fra hjemmesiden statusmatcher.com, så er det nå mulig å få godkjent statusmatch hos selskapet Copa Airlines om du allerede har elitestatus hos et annet selskap eller allianse.

Denne muligheten skal ha åpnet seg når Copa Airlines startet sitt eget lojalitetsprogram «Connect Miles», hvorpå de har valgt å tilby kunder med eksisterende status hos konkurrenter å få en «kickstart» på medlemskapet hos deres program.

Dette vil i praksis si at det kan være gode muligheter for deg som har status i f.eks. oneworld, SkyTeam (eller andre) å få elitestatus også i Star Alliance. Med elitestatus (Star Alliance Gold) vil du få gode fordeler som bla. loungetilgang, rask innsjekk og fasttrack (Gold Track) hos alle medlemmene i Star Alliance, som blant annet inkluderer selskaper som SAS, Lufthansa og en rekke andre.

Hvordan søke?
Det virker som om man kan søke om statusmatch ved å sende kopi av ditt eksisterende medlemskort hos konkurrenten og en liten tekst som beskriver at du ønsker å få elitestatus i «Connect Miles», sammen med sitt medlemsnummer, til eposten [email protected]

Om du ikke har en Connect Miles-konto kan du opprette en her og samtidig motta 3000 poeng i velkomstgave!

(Artikkelen ble opprinnelig publisert på Bonusfeber.dk av Peter Krogh Fausing)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *