New York – nyheter og tilbud fra Hyatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

New York er et kjent og kjært reisemål for mange, mens Hyatt-kjeden kanskje ikke er like kjent for nordmenn. Hyatt åpner snart et par nye hoteller i New York og de har også et attraktivt suite-tilbud gående.

Grand Hyatt New York – tilbud på suiter

Suite på Grand Hyatt New York
Suite på Grand Hyatt New York

Hotellet ligger ved Grand Central (42nd st/Lexington) og burde derfor være midt i smørøyet for en langhelg. De har nå 50% rabatt på oppgradering til suiter om du bor der to eller flere netter. Priseksempel på juniorsuite i august (tor-søn) USD 334, og kan avbestilles 48 timer i forveien. Skal du ha et vanlig rom med samme betingelser koster det USD 259. (Gå til tilbudet)

Park Hyatt New York åpner i august

Et av rommene på Park Hyatt New York
Et av rommene på Park Hyatt New York

Park Hyatt New York åpner i august. Hotellet ligger på Manhattan på 57th street og 7th Avenue så det er kort vei til Central Park og Columbus Circle. Hotellet får 210 rom fordelt på 15 etasjer, og alt fra vanlige rom til Presidential Suite. Ikke alle New York-hoteller har fasiliteter for å trene eller få spa-behandling, men her blir det både treningssenter og spa med svømmebasseng. (Gå til hjemmesiden)

Hyatt Place Flushing/LaGuardia åpner i juni

Fra et av rommene på Hyatt Place Flushing/La Guardia Airport
Fra et av rommene på Hyatt Place Flushing/La Guardia Airport

Området rundt både La Guardia og JFK er problematiske når det gjelder å finne bra overnattingssteder i forbindelse med flyreiser. Dette hotellet kan forhåpentlig vis bidra positivt i så måte.

Flushing er ikke kjerneområdet om du skal til New York, så vi vil ikke anbefale dette om du er turist på Manhattan. Dette hotellet er sentralt dersom du trenger en overnatting nærme La Guardia og ikke vil bruke penger på Manhattan, eller du bare trenger overnatting i forbindelse med flybytte eller lignende. Hyatt Place er i den «lavere kategorien» av Hyatt-kjeden, det vil si det er ikke fancy restauranter eller spa-behandlinger på hotellet, men erfaringsmessig holder de høy standard og både frokost og trådløst internett er inkludert. (Gå til hjemmesiden)

Les om andre Hyatt-hoteller vi har omtalt her.

Les om erfaringer og tilbakemeldinger på Hyatt i forumet her.

Oversikt over Hyatt-hotellene på Manhattan:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *