British Airways Concorde Room (LHR)

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dersom du er innehaver av et British Airways First Class-boardingpass på Heathrow, får du adgang til det aller helligste, nemlig The Concorde Room. Dette er British Airways sin First Class Lounge. Her kan man meske seg i luksuriøs mat og drikke mens man venter på boarding. Dersom det er lenge til flyet går, kan du bestille et «day room», hvor du kan slappe av, dusje, sove eller se på TV. Det kan lønne seg å bestille et slikt rom tidlig, siden noe ventetid må påregnes på visse tider av døgnet. Man kan også bestille en halvtimes massasje på spaet som ligger vegg i vegg. Dette er gratis, men man bør også her booke time tidlig. Loungen har egen bar, arbeidsbord, sofaer og godstoler, samt en egen restaurant hvor man kan bestille mat fra en meny.

Menyen
Menyen

Jeg pleier å velge British Airways Burger, som er en klassiker.

British Airways Burger
British Airways Burger

 

Brownie med vaniljeis
Brownie med vaniljeis

I baren står det flasker med Laurent-Perrier Grand Siècle og Johnny Walker Blue Label på rekke og rad.

Eksklusiv drikke i baren
Eksklusiv drikke i baren

Jeg hadde noen timer til neste flight, så jeg booket et dagrom så jeg kunne sove litt og ta meg en dusj. Det var ingen seng der, men kun en sovesofa med pledd. Jeg sovnet uansett.

Arbeidsbord
Arbeidsbord
Sovesofa
Sovesofa
Sovesofa og TV
Sovesofa og TV
Bad
Bad
Dusj
Dusj

I loungen sitter det også en representant fra conciergetjenesten Quintessentially. Her får du gratis prøvemedlemskap i 14 dager etter at du har fløyet med BA First Class. Dette kan være meget nyttig for å booke bord på populære restauranter.

Quintessentially prøvemedlemskap
Quintessentially prøvemedlemskap

The Concorde Room har et utmerket utvalg av mat og drikke. Dog kan det tidvis være veldig mye folk der, noe som fjerner litt av den eksklusive følelsen. Dette er uansett et supert sted å oppholde seg mens man venter på neste flight, selv om det ikke når helt opp til Lufthansa First Class Terminal i Frankfurt, Thai First Class Lounge i Bangkok eller Singapore Airlines «The Private Room» i Singapore.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *