Nord-Europas største konferansesenter har åpnet på København lufthavn

Comfort Hotel Copenhagen Airport

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels hever lista for internasjonale konferansesentre med åpningen av Comfort Hotel Copenhagen Airport ved siden av kjedens eksisterende Clarion Hotel. Gjester får hele 66.000 m2 å boltre seg på, fordelt på nesten 1000 hotellrom, et enormt konferanserom og 33 møterom bare fire minutters gange fra flyplassen.

Med Comfort Hotel Copenhagen Airport har København lufthavn endelig fått et stort budsjetthotell. Men selv om hotellet tilbyr rimelige rom, har det ikke blitt spart på fasilitetene og moderne interiør med et personlig preg gjennomsyrer alle hotell- og oppholdsrom.

Selv om Comfort Hotel Copenhagen Airport er et budsjetthotell, er det alt annet enn standard. Hos oss kan gjestene spille et omgang bordtennis i lobbyområdet, jobbe ved de store fellesbordene foran vår Bbarception eller nyte utsikten over Øresund og flyplassen fra skybaren i 10. etasje. Det er med andre ord ikke bare et sted å overnatte, men også et sted å oppleve.

Jesper Olesen, direktør for både Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

København lufthavn er også fornøyd med åpningen av både hotellet og konferansefasilitetene:

Med det nye hotellet og konferansesenteret blir Danmark og København lufthavn enda mer attraktive som destinasjon, ikke minst for møte- og konferansebransjen, nå som luftfarten for alvor starter opp igjen etter den globale pandemien.

Peter Krogsgaard, kommersiell direktør på København lufthavn.

En møteplass for hele verden
Hangaren, som hotellets nye konferansesenter heter, vil med sine 3900 m2 være Nord-Europas største konferansesenter i direkte forlengelse av en flyplass. Totalt har Nordic Choice Hotels nå 66 000 m2 og nesten 1000 rom på flyplassen, fordelt på Hangaren, Comfort Hotel Copenhagen Airport og Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Dette blir Nordens nye, store knutepunkt. For alle oss nordmenn, svensker og finner som elsker København, kan det ikke bli bedre eller enklere. Vi kan gå ombord på et fly, lande på flyplassen, hente bagasjen og være på hotellet etter fire minutter. Og med bare 13 minutters tur med metroen er vi midt i fantastiske København. Jeg har savnet København under pandemien. Byen har alt vi drømmer om nå: unik atmosfære, fantastiske restauranter, flotte kulturtilbud, og ikke minst danskene selv, som alltid skaper den gode stemningen. Prikken over i’en er at hotellet ligger nær nær Amager Strand, Nordens svar på Gran Canaria. Hva mer kan du be om?

Petter Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

Om Comfort Hotel Copenhagen Airport

Comfort Hotel Copenhagen Airport er en del av Nordic Choice Hotels. Hotellet har 605 rom, en skybar i 10. etasje med utsikt over Øresund og København lufthavn, et stort lobby-område med mulighet til å sitte og jobbe, samt fem møterom og Nord-Europas største konferansesenter i direkte forlengelse av en flyplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *