Nordic Choice Club tilbyr status-matching

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels er en av de større hotellkjedene i Norden, og de har sitt eget fordelsprogram som heter Nordic Choice Club. Frem til 30. juni tilbyr de nå statusmatch til sine medlemmer. Det vil si at dersom du har et høyere statusnivå hos en annen hotellkjede, vil NCC gi deg samme status hos dem.

Dette tilbudet er gjelder kun i kampanjeperioden 20. juni til 30. juni for Nordic Choice Club-medlemmer.

** Gjelder kun medlemmer i utvalgte hotellprogram (Scandic Friends, Elite Hotel Guest Program, Thon Discovery, Club Carlsson, First Member og Best Western Rewards).
*** Nivået du matches med vil vare i din nåværende bonusperiode + 1 år
**** NCC forbeholder seg retten til å ikke matche deg eller matche deg med et lavere nivå dersom dokumentasjonen ikke stemmer med kravene.

Alle medlemmer i NCC skal ha fått en mail med en link til hvor man kan legge inn informasjoner om hvilket bonusprogram man er medlem av og hvilket nivå man har. Har du ikke fått mailen kan du gå inn på denne linken.

Dette ser slik ut:

Så hvis man for eksempel er medlem i Club Carlsson og er Consierge (høyeste nivå) så kvalifiserer man til Platinum i NCC. Det er viktig at du legger med dokumentasjon på ditt statusnivå. Ellers kan du ikke regne med å få statusmatch.

Her er en oversikt over nivåene i NCC og hvor mange netter man egentlig trenger for å kvalifisere seg:

200616 03

Når du så har fylt ut alt og trykket på send knappen, får du beskjed om at saken vil bli behandlet innen 5 dager og ditt nye kort vil komme i posten i løpet av 2 uker. Så kan man kanskje oppnå noen ekstra fordeler om man skal ut på tur i sommer?

Lykke til!

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *