Brussels Airlines introduserer Economy Plus og gir gratis oppgraderinger

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra nå av kan de som flyr med Brussels Airlines til Afrika, Canada eller USA velge mellom 3 forskjellige klasser ombord istedet for de 2 klassene som har vært tilbudt frem til nå. Selskapet innfører nå i likhet med mange andre flyselskaper en klasse som ligger mellom Economy Class og Business Class, og hos Brussels Airlines vil denne klassen få navnet Economy Plus.

Tilbudet skal rette seg mot passasjerer som er villig til å få litt mer komfort på reisen for et lite tillegg i prisen. For å feire innføringen av Economy Plus, vil selskapet oppgradere 20 000 av deres passasjerer fra Economy til Economy Plus i juli og august.

Economy Plus vil være å finne på de 4 første rekkene i Economy Class kabinen. Setene vil være de samme som i Economy Class, men vil ha bedre benplass og de kan legges tilbake 20 grader mot 8 grader i Economy. Før måltidet serveres vil de som reiser i denne klassen få tilbudt et glass champagne, og vil også et amenity kit, varme kluter, en pute og en sjokolade boks fra Neuhaus.

 

For å reise i Economy Pluss, koster det et tillegg 120 Euro per vei. Denne prisen er tilgjengelig for alle i Economy Class uansett hva de har betalt for billetten sin. I forbindelse med lanseringen tilbys det en tilbudspris på 99 Euro. Og så har 20 000 heldige passasjerer med billett i juli eller august fått en gratis oppgradering til den nye klassen.

Vi ser en økt etterspørsel etter et produkt mellom Business Class og Economy Class. Vår nye Economy Pluss-klasse tilbyr mer plass, mer komfort og flere andre fordeler til en veldig attraktiv pris. Etter vi fullførte implementeringen av vår nye kommersielle strategi med suksess for kort-rutene våre, starter vi nå med å implementere et nytt produkt på våre langruter. Flere nyheter vil komme fremover, sier Lars Redeligx, Chief Commercial Officer i Brussels Airlines i en pressemelding. Han legger til at den første flighten med den nye klassen vil være den 1. juli. Vi gleder oss veldig til å ønske de første gjestene velkommen til å prøve det nye produktet og til å se 20 000 smil fra de heldige som har fått en gratis oppgradering.

På alle selskapets Airbus A330 vil det være 32 seter i Economy Plus, på de 4 første radene i Economy Class kabinen. Dette betyr at selskapet vil tilby hele 180 000 seter årlig i den nye klassen. I tillegg til dette har selskapet også oppgradert sine Economy Class seter til å bli mer komfortable. Basert på tilbakemeldinger fra deres kunder og grundig testing av setene, har selskapet konkludert med at kombinasjonen ryggen og hodeputen i stolen ikke ga ideell support for lange flighter så nå har selskapet byttet ut alle stolryggene for bedre støtte til rygg og hode og mer komfort.

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *