Nordic Choice Hotels dropper obligatorisk munnbind for ansatte

Nordic Choice Hotels - Munnbind

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som den første hotellkjeden i Norden, introduserte Nordic Choice Hotels obligatorisk bruk av munnbind for hotellansatte i august 2020. Beslutningen var en i en rekke tiltak for å bidra til å redusere spredningen av covid-19. Som en konsekvens av at de nordiske landene nå i økende grad åpner opp for samfunn og reduserer restriksjoner, fjerner Nordic Choice Hotels nå de obligatoriske munnbindene.

Nordic Choice Hotels dropper obligatorisk munnbind for ansatte, som en konsekvens av at de nordiske landene nå i økende grad åpner opp for samfunn og reduserer restriksjoner.

Vi var raskt ute med smittevern for å beskytte både personalet vårt, men også våre gjester. Det har vært et bemerket og verdsatt tiltak av våre gjester, men selvfølgelig belastende for våre ansatte å jobbe iført munnbind. Nå tror vi endelig at det er på tide å lette dette kravet og nok en gang kunne smile synlig til gjesten.

Torgeir Silseth, Nordic Choice Hotels’ konsernsjef.

Det at munnbind nå fjernes betyr ikke at andre smittevernstiltak reduseres. Nordic Choice Hotels vil fortsette å følge myndighetenes restriksjoner som sosial distansering, god håndhygiene, restriksjoner vedrørende restauranter og møter, og at personalet blir hjemme med det minste tegn på sykdom.

Det føles veldig bra at vi nå trinnvis kan lette smittevernstiltakene som er innført og åpne vår virksomhet og lokalsamfunnene våre igjen. Vi legger nå bak oss en sommer som har vært fantastisk, hvor mange hoteller har hatt et rekordstort belegg basert på at flere og flere mennesker har valgt å oppdage de nordiske landene. Dette er en utvikling som viser tegn på at den vil fortsette høst og vinter. Med andre ord er det klart at vi nå trygt og sikkert legger pandemien bak oss.

Torgeir Silseth, Nordic Choice Hotels’ konsernsjef.

Hvis myndighetenes anbefalinger endres, vil disse bli fulgt. Enkelthotell og ansatte kan, hvis de ønsker det, fortsette å bruke munnbind.

For mer informasjon om Nordic Choice Hotels smittevernarbeid Safe Stay, besøk: https://www.nordicchoicehotels.no/safe-stay/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *