Nordic Choice Hotels med satsing i Oslos nyeste bydel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nordic Choice Hotels satser på den norske hovedstaden, denne gangen med et splitter nytt hotell i byutviklingsprosjektet HasleLinje. Det nye hotellet står ferdig i 2020.

HasleLinje er en 100 mål stor eiendom som ligger mellom t-banestasjonene Hasle, Løren og Økern i Oslo. Hjertet i den trekantede tomta er Vinmonopolets gamle tapperi, som nå utvikles til å bli leiligheter og handlegate. I tillegg til boliger, vil det på HasleLinje bli bygget miljøvennlige kontorbygg, barnehager og infrastruktur som støtter tilflytningen. Målet er å skape en helt ny bydel.

Petter A Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels sier:

Dette er byutvikling! Her har man tenkt større enn grå næringsbygg og et gatemiljø som stenger klokka fem. I stedet blir det boliger, restauranter, yrende liv, familier, venner og arbeid om hverandre. En ekstra bonus er Oslo sentrum rett nedi svingen. Dette området treffer spikeren på hodet når det gjelder hvordan folk vil jobbe og leve i dag. Derfor er vi her.

I følge Cato Dehli Lauritzen, daglig leder i HasleLinje, har det vært svært viktig for prosjektet å også få på plass et hotell.

Lauritzen sier:

En rekke aktører har allerede valgt Hasle Linje, og stadig flere kommer til. Med en miks av bolig, næring, service og skole, er hotell selve prikken over i’en for å skape et levende sted som begeistrer. Hotellet vil komplettere HasleLinje, og bidra ytterligere i attraktiviteten til området. Så vi er glad for at Nordic Choice Hotels har tenkt stort og valgt HasleLinje.

Hotellet vil få 217 rom, konferansesal for 475 personer og svært gode møteromsfasiliteter. I tillegg til kurs- og konferansekapasitet, vil hotellet satse på mat og drikke. Administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth, mener satsingen blir riktig for selskapet og for bydelen.

Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels sier:

Vi synes det er flott å kunne bidra til å utvikle en helt ny bydel i Oslo. HasleLinje er sentralt og lett tilgjengelig, samtidig er det utenfor den mest kompakte bykjernen. Denne bydelen vil tiltrekke seg forretnings- og fritidsreisende som trenger senger å sove i, møterom der de kan møtes, og restauranter å spise på. Vi gleder oss til å levere hotellopplevelser som vil komme bydelen til gode.

Hotellet åpner i 2020.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *