Norge Rundt – nå også med Scandic Hotels

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Widerøes Norge Rundt-billett er kanskje den rimeligste og beste måten å oppleve sommer-Norge på. Du kan fly fra sør til nord, på kryss og tvers, frem og tilbake i to uker, for 3 990,-. Nå har Scandic-hotellene lansert et lignende opplegg – bo så mye du vil på deres hotell i to uker!

I følge Scandics hjemmesider, er det nå mulig å bestille hotellovernatting i hele vårt langstrakte land, for kun 3 990 kroner per person i dobbeltrom.

Les mer: Opplev Norge med Scandic!

Dette tilbudet passer selvfølgelig perfekt med Widerøes Norge Rundt-billett, og både Widerøe og Scandic linker til hverandres tilbud på sine egne nettsider. Tilbudene må bestilles separat, men det er ikke noe krav til at du benytter deg av begge tilbudene. Reiseperioden er identisk for både Widerøe og Scandic, slik at tilbudene er lagt opp slik at man lettere skal kunne benytte seg av begge.

Med Scandics tilbud kan du bo 13 netter til fast pris i perioden 18. juni til og med 27. august, og velge mellom over 70 Scandic-hotell i hele Norge (gjelder ikke Scandic Dyreparken og Scandic Kristiansand Bystranda.) For 3990,- per person i dobbeltrom får du 13 overnattinger i standard-rom i løpet av en to ukers periode. Barn under 13 år bor uten ekstra kostnad i foreldres rom.

 

Bestillingsprosess

Første natten bestilles på Scandichotels.no og du benytter kampanjekoden NOR. Du velger hotell, oppgir antall personer og dato. Du vil bli belastet for alle nettene når du booker den første natten.

For å bestille de 12 resterende nettene ringer man Scandics kundesenter på 23 15 50 00 og de vil hjelpe deg. Det er anbefalt at man har reiseruten og hotellene man ønsker å bo på klart før man ringer. Husk at tilbudet gjelder for inntil 13 netter fra datoen du bestiller første overnatting. (Eksempel: Dersom første natt er 1. juli må siste overnatting skje 13.juli.)

Klikk her for å komme direkte til Scandics bestillingsside!

 

Fordeler

Når du nå kan sove deg gjennom Norge i to uker i sommer, inngår disse fordelene:

I tillegg opptjener du poeng dersom du er medlem av Scandics stamgjestprogram.

Betingelser

Du må benytte deg av 13 overnattinger i løpet av en 14 dagers periode. Det er ingen refusjon om du ikke benytter alle 13 overnattinger. Prisen er kun tilgjengelig ved bestilling via Scandics hjemmeside og mobilside. Hele beløpet belastes kredittkortet ved bestilling. De 12 resterende nettene må bestilles via vårt kundesenter. Bestilling kan skje til og med første ankomstdag. Bestillingen av første natt kan ikke endres, refunderes eller avbestilles. De 12 resterende nettene kan endres eller avbestillles, men ikke refunderes. Frokost er inkludert. Dersom du er stamgjest tjener du poeng på overnattingen.

 

Konklusjon

Med Scandic og Widerøes sommertilbud har du nå potensielt mulighet til å feriere i hele Norge for kun  7 980 kroner per person, i to uker. En ferie i Norge har ofte tendens til å bli dyrere per dag, enn i for eksempel land i Sør-Europa, særlig grunnet kostnadene knyttet til mat og drikke. Scandic og Widerøe gjør det nå relativt rimelig å komme seg rundt og overnatte, noe som burde hjelpe betydelig på reisebudsjettet!

Hovedbilde: Scandic Havet, Bodø – Scandichotels.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *