Uber: Gratis turer med Jaguar i Oslo i helgen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sjåførtjenesten Uber tilbyr gratis transport denne helgen, dersom man bestiller en Jaguar. Anledningen for dette tilbudet er lanseringen av nye Jaguar XE.

Dersom man lykkes å få tak i en av de fire Jaguarene som kjører i helgen, blir man en av de første til å prøve denne bilen i Norge. I tillegg til dette slipper man å betale for turen!

I bytte mot gratis tur, må man laste opp et bilde fra kjøreturen på Facebook eller Instagram, med følgende hashtags: #changethegame #jaguarnorge #uberoslo @uber_oslo

Les også: Spar penger på transport fra flyplassen til hotellet med Uber

Det er altså fire Jaguarer som kommer til å kjøre i helgen, og de vil være av typen XE og XF. Bilene blir tilgjengelige for bestilling i appen mellom 16.00 og midnatt både fredag og lørdag.

Gratisturene begrenser seg til sentrale deler av Oslo.

Uber pop-up

Les også: Vi tester Uber i Oslo

 

Det kommer sikkert til å være stor pågang på disse bilene, så det er ikke sikkert man lykkes med å få tak i en. Dersom man ikke lykkes, finnes det allikevel en annen måte å få gratis tur på: Uber har nemlig et vervesystem. Hvis du ikke allerede har lastet ned appen, kan du gjøre det via denne linken (kode: cvy9l). Da vil både du og undertegnede få 60 kroner i kreditt hver, som tilsvarer en gratis tur med UberPOP sentralt i Oslo. Deretter kan du verve venner og kjente og få ytterligere kreditt.

Les mer om denne kampanjen her.

Skal du forsøke å få tak i en av disse Jaguarene? Om du lykkes, hører vi gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor, eller i vårt forum.

Lykke til!

 

Relaterte artikler:

Uber med VIP-program
Tjen SPG Starpoints med Uber

 

Hovedbilde: Uber

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *