Norwegian ett steg nærmere oppstart i Argentina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det argentiske luftfartstilsynet (ANAC) anbefaler oppstart av 153 Norwegian-ruter fra Argentina.

Dette skriver Norwegian i en pressemelding. Totalt ble det søkt om godkjennelse for 156 ruter.  I følge Norwegian så er en endelig rutegodkjennelse forventet innen kort tid.

Som vi skrev om tidligere så har Norwegian en god stund planlagt å starte operasjoner i Argentina. Den gang sa administrerende direktør i Norwegian Air Argentina, Ole Christian Melhu følgende:

Argentina er et interessant market med store muligheter og passer Norwegians globale strategi og tilbud om lave priser både på korte og lange ruter. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet vi har begynt på i Argentina ved å etablere nye baser, ansette mange nye kolleger og ikke minst gi det argentinske folk billige flybilletter, både på innenriks- og utenriksruter. Vi har blitt veldig godt mottatt av argentinske myndigheter og ser fram til et fruktbart samarbeid fremover.

Norwegian benytter Boeings Dreamliner på sine langdistanseruter. (Foto: Norwegian)

Omfattende rutenettverk

Per dags dato har Norwegian kun en rute til Argentina. Den går fire ganger ukentlig mellom London-Gatwick og Buenos Aires.

I følge dette dokumentet publisert av det argentiske luftfartstilsynet, planlegges det et omfattende rutenettverk både nasjonalt og internasjonalt. Dette inkluderer ruter til både Oslo, Stockholm og København fra Buenos Aires. Andre internasjonale destinasjoner som nevnes fra Buenos Aires, inkluderer blant annet Sydney, Kiev og Johannesburg.

Tilbake i mai sa Norwegian at hvis søknaden godkjennes av myndighetene, så vil de nye rutene bli lansert og lagt ut for salg mot slutten av året.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *