Scandic og Live Nation inngår samarbeid

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Scandic Friends og konsertarrangøren Live Nation inngår samarbeid for å tilby medlemmer av Scandic Friends eksklusiv tilgang på billetter og andre opplevelser.

I følge pressemeldingen starter avtalen den 1. januar 2018. Avtalen som vil gi Scandic Friends-medlemmer tilgang til konsertbilletter fra LIve Nation og VIP-arrangementer på utvalgte Scandic-hoteller.

Det nye samarbeidet mellom Scandic og Live Nation åpner opp for nye og spennende muligheter når det gjelder å tilby helhetsopplevelser med arrangement og overnatting i én og samme pakke. Nå skal vi sammen med Live Nation legge til rette for at fans og hotellgjester får tilgang til enda flere spektakulære og eksklusive opplevelser enn tidligere.
– Tine Birkeland Westby, marked- og kommunikasjonsdirektør i Scandic Norge.

 

Scandic Grand Hotel Oslo.

Hotellkjeden har siden 2011 samarbeidet med Live Nation. Frem til nå har samarbeidet vært begrenset til hotellgjester i Sverige. Nå utvides samarbeidet til å omfatte hele Norden.

Scandic skriver at informasjon om aktuelle arrangementer vil bli tilgjengelig på scandichotels.no og kommunisert direkte til medlemmer i Scandic Friends.

Ønsker du å vite mer om lojalitetsprogrammet Scandic Friends kan du finne vår guide her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *