Norwegian lanserer flyvninger mellom Europa og Canada for første gang

Norwegians nye Boeing 737MAX

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag lanseres Norwegians første rute til Canada. Den nye, daglige ruten vil gå mellom Dublin og Hamilton/Toronto fra mars neste år.

Norwegian begynner å fly mellom Irland og Canada 31. mars 2019. Dermed blir det nå mulig å reise med Norwegian til Canada fra Norge, via Irland. Flere av avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo.

konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian sier:

Et år har gått siden vi lanserte vår første transatlantiske rute med Boeing 737 MAX og vi ser at etterspørselen er stor. Dette er vår aller første rute mellom Europa og Canada og vi ser frem til å tilby både nye og eksisterende passasjerer på begge sider av Atlanteren høy kvalitet til lave priser om bord våre splitter nye, mer miljøvennlige fly.

Kabinen – Boeing 737

Hamilton ligger i den kanadiske provinsen Ontario. Toronto er mindre enn 50 minutter unna i bil, Buffalo New York, Lake Erie og Niagara Falls er kun en times kjøretur unna.

Om den nye ruten

Norwegian vil fly daglig mellom Dublin Airport og John C. Munro Hamilton International Airport med oppstart 31. mars 2019. Avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, slik at reisende fra Norge også kan benytte seg av det nye rutetilbudet. Det er selskapets Boeing 737 MAX som er planlagt å betjene ruten.

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *