Norwegian lanserer større premiumkabin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian lanserer en ny og større premiumkabin i deres Boeing 787-fly.

Med stor suksess i langdistansemarkedet, ser Norwegian nå etter mulige optimaliseringer og forbedringer for passasjerer. Den største forandringen i 2018 blir en ny premiumkabin på langdistanserutene. Denne vil inneholde 56 seter i premiumkabinen i stedet for dagens 32 seter.

Samtidig som at kabinen blir større, betyr ikke det særlige endringer for komforten. Passasjerer kan derfor fortsatt nyte godt av at setene kan lenes 46 grader tilbake. Selv om benplassen marginalt blir redusert forblir den fortsatt på mer enn en meter.

Utvidelsen av premiumkabinen blir gjennomført på bekostning av ca. syv rekker med økonomiseter. Disse blir fjernet fra flyet, for å gi plass til å installere flere premiumseter. Økonomikabinen vil derfor starte lengre bak i flyet.

Premiumkabinen ombord på Norwegians Boeing 787 Dreamliner

Norwegian får neste år levert 11 fly av typen Boeing 787, hvor 10 av disse allerede ved levering fra fabrikken vil bli levert med den nye premiumkabinen. Alle disse vil fly ut fra London Gatwick. Dette er naturlig ettersom at Norwegian i løpet av 2018 vil starte flere nye langdistanseruter ut fra Gatwick. Dette inkluderer blant annet deres første rute til Sør-Amerika, som blir mellom London Gatwick og Buenos Aires.

Mye tyder på at Norwegian har hatt stor suksess med deres premiumprodukt på langdistanseruter, og at de nå derfor gir avkall på flere rekker med økonomiseter for å gjøre plass til flere premiumseter. Det er også InsideFlyers oppfattelse at produktet er svært populært blant forretningsreisende, i tillegg til fritidsreisende, som ønsker ekstra komfort uten å måtte betale for businessklasse.

Denne artikkelen ble orginalt skrevet av Peter Krogh Frausing for vår søsterside InsideFlyer.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *