Norwegian med sommerrute til Zadar i Kroatia

Zadar

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kroatia har de siste årene for alvor klatret oppover på listen over nordmenns favorittdestinasjoner. Nå blir også den litt mer ukjente byen Zadar mer tilgjengelig for norske feriereisende med Norwegians nye sommerrute fra Oslo Lufthavn.

Den vakre kystbyen Zadar har kanskje havnet litt i skyggen av kroatiske feriedestinasjoner som Pula, Split og Dubrovnik, men Zadar-rivieraen har mye å by på. Byen har ca. 70 000 innbyggere, noe som gjør den til Kroatias femte største by. Fra og med 19. juni kan du fly direkte med Norwegian fra Oslo Lufthavn.

Rutetider og priser

Norwegians rute til Zadar er en sommerrute med første avgang fra Oslo Lufthavn (OSL) 19. juni. Siste avgang fra Zadar (ZAD) er 8. august. Ruten betjenes med to ukentlige avganger.

  • DY1958 fra OSL kl. 23:00 med ankomst ZAD kl. 01:50 flys tirsdag og lørdag
  • DY1959 fra ZAD kl. 02:40 med ankomst OSL kl. 05:30 flys onsdag og søndag

Vi finner i skrivende stund priser én vei fra 499,- kroner.

Billetter kan bestilles på norwegian.no eller gjennom reisebyrå.

Norwegian Reward

Som på alle andre flyvninger med Norwegian kan du opptjene Cashpoints og Rewards som Norwegian Reward-medlem. Dette vet du sikkert fra før, men vi tillater oss å minne om det likevel. Vil du vite mer om Norwegians fordelsprogram eller Norwegians kredittkort anbefaler vi at du leser vår guide til Norwegian Reward og vår guide til Norwegian-kortet.

Foto: Ramses II at Dutch Wikipedia [Public domain], via Wikimedia Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *