Norden får sitt første Radisson RED-hotell i Reykjavik

Radisson RED logo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Radisson Hotel Group som vi kjenner her hjemme fra hotellkonseptene Radisson BLU og Park Inn her hjemme, har nå annonsert planene om det første Radisson RED-hotellet i Reykjavik på Island.

Varemerket Radisson RED ligger sammen med Radisson BLU i det øvre sjiktet hva hotellstandard gjelder, men satser på en mer fargerik og uformell innpakning.

Fjerde Radisson-hotell på Island

Det nye Radisson RED-hotellet blir det fjerde hotellet på Island i hotellkjedens produktportefølje. Fra før finnes Radisson Blu 1919, Radisson Blu Saga Hotel og Park Inn ved flyplassen.

Et helt nytt bygg på 17 etasjer skal huse det nye Radisson RED Reykjavik. Hotellet får totalt 195 rom og har planlagt åpning i andre kvartal 2020. Hotellet skal ligge sentralt i Reykjavik sentrum med gangavstand til shopping og andre sentrumsnære aktiviteter.

Radisson RED
Radisson RED skal være upscale, men med et litt mer lekent og uformelt image

Varemerket Radisson RED finnes før av i byer som Brüssel, São Paulo, Cape Town, Glasgow og Minneapolis.

– Vi gleder oss over å kunne introdusere vårt dristige Raddison RED-varemerke i nok en levende og urban hovedstad, sier Elie Younes, sjeg i selskapets utviklingsavdeling. – Turismen i Reykjavik blomstrer på grunn av øyas skjønnhet og naturlige underverker.

Stor vekst i turismen

Turismen på Island har opplevd en enorm vekst etter år 2000. Det unike landskapet på øya tiltrekker seg turister fra verden over. Veksten i turistindustrien får mye av æren for at landet har greid å komme seg på beina igjen etter den økonomiske krisen i 2008. I fjor besøkte nesten 2,2 millioner mennesker Island, noe som er mer fire ganger så mange som i 2010.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *