Norwegian: Økning i trafikktallene for juli

Politiet velger Norwegian som foretrukket leverandør av flyreiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians trafikktall for juli viser en fortsatt økning i antall passasjerer. Etterspørselen drives av lettelser i reiserestriksjoner og karantenebestemmelser, samt at en større andel av befolkningen er vaksinert. I juli hadde Norwegian 33 fly i drift, noe som er mer enn en dobling fra foregående måned. Rutetilbudet for høst- og vintersesongen vil økes ytterligere for å imøtekomme forventet etterspørsel.

I juli fløy 695 830 passasjerer med Norwegian, nesten dobbelt så mange som på samme tid i fjor. Sammenlignet med juli 2020 er den totale kapasiteten (ASK) økt med 104 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 124 prosent. Videre lå fyllingsgraden i juli på 74,4 prosent, en oppgang på 7 prosentpoeng sammenlignet med i fjor. 

Reiser til Nord-Norge har vært spesielt populære i sommer, og selskapet økte kapasiteten til de nordlige landsdelene for å møte etterspørselen.

I juli mottok vi det høyeste antallet billettbestillinger siden samfunnet stengte ned i mars i fjor. Kundene har vært bevisste på at reiseopplevelsen har kunnet bli noe annerledes, og de har vært godt forberedt på regler og krav ved både inn- og utreise.

Vi er glade for at bookingtallene går oppover igjen, og det er godt å se at mange kolleger som har vært permitterte nå er tilbake i jobb. Selv om pandemien langt fra er over, kjenner vi på en optimisme som føles bra etter en lang tid med usikkerhet.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde 33 fly i drift i juli. Totalt gjennomførte Norwegian 99,8 prosent av de planlagte flygningene i juli, og av disse var punktligheten på 88,3 prosent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *