Nå kan du by på oppgradering til Premium-kabin hos Norwegian!

Norwegians premiumkabin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS sin løsning for å by på oppgradering til Plus- eller Business-klasse har vært en kjempesuksess for selskapet. Nå følger Norwegian etter med mulighet for å by på oppgradering til Premium-kabin.

Norwegian har etter hvert begynt å få et stort nettverk av langdistanseruter og Norwegian flyr i dag til mange destinasjoner i USA. Selskapet flyr også til Bangkok og fra vinteren av kan du fly fra London til Singapore også.

Norwegian Boeing 787 Dreamliner
Norwegian Boeing 787 Dreamliner

De fleste av selskapets langdistanseruter flys med Boeing 787 Dreamliner hvor Norwegian tilbyr et svært solid premium økonomi-produkt. På utvalgte Dreamliner-flygninger kan du nå by på oppgradering til Premium-kabin. Det er verdt å merke seg at man hos Norwegian ikke kan by på oppgradering til premium hvis bestillingen er foretatt gjennom et reisebyrå.

Slik gjør du det

Å by på oppgradering er enkelt. Gå til Norwegian Bid for Upgrade-side og legg inn bookingreferanse og etternavn. Trykk så på knappen Legg inn bud nå. Dersom Bid for Upgrade er tilgjengelig på flygningen din er det bare å legge inn bud. Fristen for å legge inn bud er 36 timer før planlagt avgangstid.

Du bestemmer selv hvor mye du vil betale for oppgraderingen, men jo høyere budet er jo større er sjansen for å vinne en oppgradering. Du må oppgi betalingsinformasjon når du legger inn budet, men betalingskortet ditt blir ikke belastet før budet aksepteres.

Du vil få beskjed om budet ble akseptert og om du har vunnet en oppgradering eller ikke, på e-post innen 36 timer før avreise.

Premium-opplevelse

Foruten et mer komfortabelt sete og langt mer beinplass, gir Premium-billetten mange ekstra fordeler både på flyplassen og under selve flyturen. På flyplassen har du tilgang til lounge på utvalgte flyplasser og fast track der det er tilgjengelig. Setereservasjon er inkludert og du kan sjekke inn to kolli á 20 kg.

Drikke er inkludert gjennom hele flyturen og du vil få servert en treretters premium-middag. Setene er utstyrt med USB-kontakt og internasjonal stikkontakt ved side av setet, samt et topp moderne underholdningssystem med berøringsskjerm.

Lurer du på hvordan Premium-produktet oppleves kan du lese vår test av produktet her. Denne testen ble imidlertid gjort på en flygning i Europe hvor servicetilbudet er begrenset i forhold til det som tilbys på langdistanserutene.

Du kan også se denne flotte 360-graders videoen fra Norwegian

Andre vilkår

Vilkårene for oppgradering er ellers ganske like det man finner hos andre flyselskaper. Er det mer enn én passasjer på samme bestilling gjelder budet for oppgradering for alle passasjerer i bestillingen. Du kan endre eller annullere budet fram til 36 timer før avreise, så fremt budet ikke er akseptert. Transaksjoner for Bid for Upgrade utføres i amerikanske dollar.

En fullstendig oversikt over vilkårene finner du på Norwegian sine nettsider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *