Norwegian Reward – takk for samarbeidet!

Få dobbelt så mange CashPoints på hotell

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian Reward har vært en viktig samarbeidspartner og hovedsponsor for InsideFlyer.no. Det er nå på tide å overlate plassen som hovedsponsor til noen andre, men det gode samarbeidet fortsetter videre.

Norwegian Reward har vært vår hovedsponsor og en av våre viktigste samarbeidspartnere gjennom flere år. For oss og for våre lesere, som lever og ånder for bonusprogrammer, er det en ære å få samarbeide med et lojalitetsprogrammer som har mottatt flere utmerkelser som en av verdens beste.

Freddie Awards
Norwegian Reward har mottatt flere utmerkelser de siste årene, blant annet under Freddie Awards.

Viktig bidragsyter

Som hovedsponsor har Norwegian Reward vært en viktig bidragsyter. Med hyppige kampanjer og gode muligheter for å tjene ekstra CashPoints, har vi hatt gleden av å dele mange gode tips med våre lesere. Flyselskapet Norwegian har også gitt oss spennende produktlansering og gode kampanjer som får det til å klø i bookingfingeren.

Julekalender 2018

Norwegian Reward har også vært en viktig bidragsyter i vår populære adventskalender, hvor vi har delt ut CashPoints nok til å nå jorda rundt flere ganger.

Gode CashPoint-deals og rause premier i adventskalenderen skal vi selvfølgelig fortsette med i fremtiden også.

Ny hovedsponsor på vei

Vi benytter anledningen til å takke Norwegian Reward for flere år som hovedsponsor, og for det gode samarbeidet vi har hatt og fortsatt skal ha.

Der Norwegian Reward nå trer av, skal noen andre få ta over stafettpinnen. Vi skal ikke røpe hvem vår nye hovedsponsor er riktig enda, men vi kan love dere at dette blir spennende.

Du kan lese mer om Norwegian Reward i arkivet vårt.

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *