Oslo – Bangkok i Finnair Business Class – kr 13 790,-

Bangkok Thailand Grand Palace

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reisende som samler poeng i Oneworld kan velge og vrake i gode Business Class-tilbud. I dag er det Finnair som leverer et svært godt tilbud fra Oslo til Bangkok.

Med avreise fra Oslo eller Trondheim finner vi gode priser i Business Class til Bangkok med Finnair. Fra Bangkok er det lett å komme seg videre i Thailand med lokale flyselskaper. Tilbudet har ubestemt varighet, så her er det bare å hive seg rundt. Reiseperioden er fram til 30. mars 2020. Opphold mellom lørdag og søndag, eller minimum fem dager, kreves for å få de beste prisene. Du kan også legge inn en stopover i Helsinki uten ekstra kostnad.

Avreise fra Oslo eller Trondheim

Vi har brukt Google Flights og Momondo for å finne de beste prisene. Tilgjengeligheten ser ut til å være tilnærmet ubegrenset.

Finnair Business class Oslo - Bangkok Momondo.no
Skjermdump fra momondo.no

Takket være Finnairs nye rute mellom Trondheim og Helsinki kan også reiselystne trøndere benytte seg av dette tilbudet, uten å måtte posisjonere seg til Oslo først.

Bonuspoeng

Du har flere muligheter for opptjening mot en av Oneworlds lojalitetsprogrammer. Om du krediterer til British Airways Executive Club skulle denne turen gi deg 360 Tier Points og 13 492 Avios. Opptjener du til Finnair Plus tjener du minst 36 000 nivåpoeng og bonuspoeng, avhengig av status i lojalitetsprogrammet.

Finnair Business Class

Finnair har et godt business class-produkt om bord i sine Airbus A350-fly som brukes på denne ruten. Vi har tidligere testet business class i Finnairs Airbus A330 og var generelt godt fornøyd med opplevelsen.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Forsidefoto: Sasin Tipchai / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *