Norwegian Rewards julekalender er tilbake!

Norwegian Rewards julekalender

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Også i år kan du gjøre adventstiden litt mer spennende med Norwegian Rewards julekalender. Melder du deg på før 1. desember er det også mulig å vinne ekstra premier!

Tidligere har Norwegian Rewards julekalender både bydd på muligheter for å vinne Cashpoints og gode tilbud fra Norwegian og Norwegian Reward sine partnere. I år er det Quiznissen som hver dag i adventstiden skal ta oss med til nye reisemål. Klarer du å gjette hvor han er kan du vinne tusenvis av Cashpoints og få tilbud om superbillige flybilletter.

Meld deg på før 1. desember!

Hvis du melder deg på Norwegian Rewards julekalender før 1. desember er du også med i trekningen av drømmeferie til en verdi av kr. 50 000,-. I tillegg trekkes 10 heldige vinnere av gavekort på 1 000 Cashpoints.

Påmelding til Norwegian Rewards julekalender gjøres her.

Betingelser

Drømmeferien inkluderer fly og hotell for inntil 50 000 kroner. Vinnere blir trukket senest 5. desember og blir kontaktet på e-post. Vinnere i julekalenderen trekkes daglig og publiseres i spillet. Deltagelse i Norwegian Rewards julekalender er ikke kjøpsbetinget.

Norwegian Reward

Dersom du ikke er kjent med fordelene Norwegian Reward gir er vår guide til Norwegian Reward anbefalt lesning. Du får ekstra mange fordeler om du benytter Bank Norwegians kredittkort, som du kan lese mer om vi vår guide til Bank Norwegian.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *