Norwegians første 737 MAX på Oslo Lufthavn

Norwegians første 737 MAX på Oslo Lufthavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I morges landet Norwegians første 737 MAX på Oslo Lufthavn. Bli med på mottakelsesseremonien og se eksklusive bilder av Norwegians første 737 MAX!

Tradisjonen tro ble Norwegians første fly av en ny type mottatt med vannkanoner. Denne gang var det den splitter nye 737 MAX som sto for tur. Norwegians første 737 MAX landet på Oslo Lufthavn i morges ca. kl. 07:30.

Norwegians første 737 MAX ble mottatt med vannkanoner på Oslo Lufthavn
Norwegians første 737 MAX ble mottatt med vannkanoner på Oslo Lufthavn

Første 737 MAX i Europa

Dette er ikke bare Norwegians først fly av denne typen, men også første 737 MAX som leveres til et europeisk flyselskap. Flere journalister, blant annet en fra InsideFlyer, sto klare på Taxiway Mike som leder ut til rullebane 01L på Oslo Lufthavn. Det majestetiske flyet skulle døpes på Oslo Lufthavn i morges. Det er ikke til å unngå at det tiltrekker seg en del oppmerksomhet.

Det nyeste medlemmet i Norwegian-flåten er en del av Norwegians strategi om å åpne langdistanseruter til overkommelige priser. Fly skal operere mellom mindre flyplasser på tvers av Atlanteren og brukes på ruter hvor det ikke er passasjergrunnlag for større fly.

Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian, i cockpiten på sitt nyeste fly.
Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian, i cockpiten på sitt nyeste fly.

I dag er stort sett hele Norwegians flåte basert på Boeing 737. Boeings nye 737 MAX passer derfor godt inn i strategien om å holde flåten så enkel som mulig.

Da flyet hadde parkert og passasjerene hadde kommet ut av flyet, var det fritt fram for journalister til å ta bilder og filme.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Passasjerene om bord hadde gitt bud på å få bli med på Norwegians første 737 MAX-flyvning. Overskuddet fra auksjonen gikk til Unicef og det ble samlet inn over 155 000 kroner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *