Norwegians vårsalg er her – opp til 30% rabatt på alle flybilletter!

Norwegians vårsalg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Frister det med en liten ferie før alle andre tar ferie? Da bør du benytte anledningen til å bestille flybillettene under Norwegians vårsalg med opptil 30% avslag!

Flybilletter til populære feriedestinasjoner er som regel på sitt dyreste under skolenes sommerferie. Er du så heldig at du har mulighet til å reise nå kan du gjøre turen ekstra billig hvis du bestiller deg under Norwegians vårsalg.

30% rabatt er selvfølgelig en sannhet med modifikasjoner. Rabatten beregnes ut fra netto flypriser, altså eks. skatter og avgifter. Som vanlig er det heller ikke på de typiske helgeturene tilgangen på rabatterte billetter er best. Hvis du ikke er avhengig av å reise fredag til søndag er det derimot mulig å finne svært gode priser.

Betingelser

Siste frist for å bestille på Norwegians vårsalg er 7. mai kl. 23:59 og reisen må være avsluttet innen 20. juni. For å få rabatten bruker du rabattkoden SPRINGSALE når du bestiller.

Norwegians vårsalg
Siste frist for bestilling er 7. mai og reisen må være avsluttet senest 20. juni, så det er bare å begynne og pakke!
Foto: Anete Lūsiņa / Unsplash

Destinasjoner

Så vidt vi kan se er det ingen begrensninger på hvor du kan reise i Norwegians vårsalg. Tilgangen på rabatterte billetter varierer med reisemål og reisedager, men er god hvis du er fleksibel på reisetidspunkt. Her er noen eksempler:

  • Oslo – Amsterdam, 28. mai – 31. mai, 575,- tur/retur
  • Oslo – Barcelona, 21. mai – 24. mai, 676,- tur/retur
  • Oslo – London, 27. mai – 30. mai, 541,- tur/retur
  • Oslo – Mallorca-Palma, 27. mai – 31. mai, 729,- tur/retur
  • Oslo – Nice, 3. juni – 7. juni, 848,- tur/retur

Se Norwegians kampanjeside for fullstendig oversikt over reisemål og betingelser.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward opptjener du CashPoints og fordeler når du flyr med Norwegian. Du kan også opptjene CashPoints når du kjøper produkter og tjenester fra Norwegian Reward sine partnere. Les gjerne vår Norwegian Reward-guide og vår guide til Norwegiankortet, og se hvordan du får mest mulig ut av ditt Norwegian Reward-medlemskap.

God tur!

Forsidefoto: Mindaugas Petrutis / Unsplash

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *