Now or never – SAS’ ukestilbud uke 28

på plass igjen

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Selv om mange har tatt sommerferie, fortsetter SAS ufortrødent å gi oss gode tilbud hver torsdag – som de kaller «Now or Never for you».

I dag kan SAS tilby reiser til flere storbyer i Europa, helt ned i lave 299,- kroner! Det må man si er et skikkelig tilbud all den tid ikke bare flyreisen, men også bagasje er inkludert (gjelder ikke SAS Go Light). Så nå bør man kjenne sin besøkelsestid og booke seg en langhelg med sin utkårede eller kanskje gutteturen til høsten.

nowornever_uke28

Nå er det både Amsterdam, Barcelona, Helsinki, London og Manchester på menyen i dag. Og man kan booke reiser helt frem til påsken neste år med disse lave prisene.

Som alltid finner dere prisene på Now or Never-sidene til SAS. Og husk: det er begrenset antall billetter til disse prisene, og de beste og billigste billettene går først, så her er det ingen vits i å vente og spørre om lov. For du kan bare bestille de i dag mellom kl. 18:00 og 24:00, så ikke glem at du har 24 timers gratis avbestilling hos SAS dersom du trenger det.

God reise!

Kommentar

 1. Tor M sier

  dette er da ikke noe tilbud?

  Hvorfor skriver du da at de gir oss _GODE_ tilbud?

  amsterdam kosta 299kr for 2 uker siden, det var tilbud… hong kong og shanghai kostet 2500kr for 3 uker siden – DET var tilbud.

  dette er jo bare juks

  • Tor M sier

   jeg ser de har oppdatert prisene etter du laget nyheten.. noe bedre nå men fortsatt ingen virkelig gode tilbud (som det faktisk har vært noen ganger på torsdagskvelden)

   Men du bruker fortsatt store ord for du har jo laget en sak før «tilbuds»prisene kom ut. på bildet ditt er det kun standardpriser.

  • Kjakan sier

   Vel, om du synes det er juks, får stå for din regning. SAS har i alle fall satt ned prisene på noen av sine billetter på en del avganger til de annonserte byene, og det kalles i min bok tilbud. At du derimot ikke synes det er de beste tilbudene SAS har gitt, får vel så være. Men de ønsker og kan nok ikke gi supertilbud hver eneste uke heller.

   London for 299,- kan man ikke nekte for er et godt tilbud – identisk med referansen din AMS for to uker siden til samme pris og som du mente var et godt tilbud. Ditt utsagn faller altså på sin egen urimelighet.

   Husk at vi alltid forsøker å finne ut hvor tilbudene til SAS går før de lanseres kl. 18:00. Vi vet at våre lesere er interessert i destinasjonene som kommer på tilbud slik at man kan forberede seg og bestille når de slippes. Derfor kan det hende at prisene vi har på skjermklippet er annerledes enn de man finner ved å logge seg på SAS.no/nowornever etter at prisene er lansert i kampanjeperioden. Vi forsøker så godt vi kan å oppdatere skjermklippet så raskt som mulig, men det lar seg dessverre ikke alltid gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *