Nytt fra Turkish Airlines: Airbus A330-200 på København

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Turkish Airlines innfører wide-body på København. Det er spesielt gode nyheter for Business Class-passasjerer. Flytypen har ikke selskapets nyeste Business Class-seter slik som deres Airbus A330-300 og Boeing 777-300 har, men de er av den gamle typen med en svak helling, såkalt «angled lie-flat».

THY seatexpert

Kilde: Seatexpert.com

Hva betyr dette for deg?

Først og fremst betyr dette bedre komfort. Selv om det ikke er de nyeste setene, er de større og mer komfortable enn setene man finner i de mindre flyene. Dette gjør det mer attraktivt å velge Turkish Airlines fra Skandinavia, særlig med tanke på destinasjoner i Asia. Det kan bidra til økt konkurranse mellom Turkish, Thai, Qatar Airways og Emirates (som flyr på Oslo fra 1. august). Større fly betyr også flere seter. Det kan igjen bety bedre tilgjengelighet på bonusseter, hvilket er positivt for de som samler bonuspoeng i Star Alliance.

Denne flytypen vil åpne på København 24. juni i år. I første omgang vil det være to flyvninger i uka, på tirsdager og søndager. Fra 24. juli gjelder det også torsdager, og fra 30. august også på lørdager. Tilsammen fire ukentlige avganger med denne flytypen altså.

Følgende flyvninger vil opereres med denne flytypen:

TK 1783 08:15 IST-CPH
TK 1784 11:30 CPH-IST

flightplan

 

Denne tidtabellen ser ut til å gjelde ihvertfall ut oktober i år.

Diskutér denne saken i vårt forum.

(Takk til Bonusfeber.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *