Turkish Airlines Business Class til Bali fra 12 251,-

Tirtaganga, Bali, Indonesia

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Alle vil til Bali og flyselskapene sloss om å få lov til å fly deg dit. Gjerne så behagelig som mulig. Akkurat nå finner vi svært gode priser til Bali med Star Alliance-selskapet Turkish Airlines fra Oslo Lufthavn.

Bali har i mange år vært et populært reisemål og er uten tvil også en av våre favorittdestinasjoner. Det er ingen mangel på ruter å velge i, men akkurat nå finner vi ekstra gode priser med Turkish Airlines. Reiseperioden er fram til 31. mai neste år, og du må være borte i tre dager eller natt mellom lørdag og søndag for å få de beste prisene. Vi har ingen informasjon om hvor lenge tilbudet varer.

Istanbul
På vei til eller fra Bali kan du gjøre en gratis stopover i Istanbul. Foto: Şinasi Müldür / Pixabay 

Vil du oppleve mer enn bare den flotte loungen på flyplassen i Istanbul når du mellomlander? Da kan du gjøre en gratis stopover i Istanbul på veien med inntil to netter gratis i fem-stjerners hotell.

Til Bali i Business Class for 12 251,-

Vi har brukt Google Flights for å finne de rimeligste reisedatoene og Momondo.no for å finne de beste prisene. Det er god tilgjengelighet på rimelige billetter, men for å finne de aller beste prisene må du nok være litt fleksibel på reisedato.

Vi har brukt momondo.no for å finne de beste prisene.

Bonuspoeng

Turkish Airlines kampanjebilletter i business class ligger i bookingklasse J, som gir 100% opptjening til SAS EuroBonus. Ikke all verden med andre ord, men likevel helt greit med tanke på prisen. En tur/retur-reiser til Bali vil gi deg 15 880 poeng. Du kan selvfølgelige også kreditere poengene til andre bonusprogrammer i Star Alliance.

Turkish Airlines Business Class

Som en ekstra bonus når du reiser til Bali får du også oppleve Turkish Airlines nye Boeing 787 Dreamliner og selskapets helt nye business class-produkt. Vi har dessverre ikke fått testet dette produktet selv enda, men ut i fra hva vi har lest og hva vi har sett lover det svært bra.

Turkish Airlines er også et av svært få, om ikke det eneste europeiske flyselskapet som tilbyr skikkelig business class med bedre seter på sine europeiske ruter. Dette gjelder riktignok ikke alle selskapets fly, men stadig flere.

Forsidefoto: Martin Fuhrmann / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *