Nytt SAS-øl på vei

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden september 2014 har SAS servert eksklusivt øl fra det danske mikrobryggeriet Mikkeller. «Scandinavian Sky-High Wit» og «Scandinavian Sky-High Red Lager» har vært tilgjengelig om bord i SAS Business på langdistanseflyvningene. Nå fullføres øl-triologien med «Scandinavian Sky-High Blue Skies» – og sett med norske øyne vil nå øl-menyen om bord være i rødt, witt og blått. I tillegg vil også passasjerer i GO og Plus kunne nyte dette ølet om bord.

Vi har tidligere testet Scandinavian Sky High Wit og skrevet om Red Lager her på Bonusfeber. Begge øltypene har falt godt i smak hos passasjerene, og nå utvider SAS sitt sortiment med en tredje øltype. Per dags dato har vi ikke fått så mye mer informasjon, annet enn at det vil dreie seg om en pale ale. Bryggeprosessen er i gang, og «Blue Skies» vil bli å finne om bord fra og med sommeren 2015. Boksdesignet vil bli slik som vist på bildet over, og det er Keith Shore som har designet SAS/Mikkellers ølbokser.

K1169A30_SAS-burkar-kopiMikkellers «Scandinavian Sky-High Wit» og «Red Lager» Foto: SAS/Mikkeller

Bonusfeber kan nå også avsløre at SAS fra 1. april, ikke bare skal gi gratis drikke til EuroBonus Diamond-medlemmer de kommer også til å servere Mikkeller-ølet til passasjerer i GO og PLUS på langdistanseflyvningene. Dette er gode nyheter for oss som liker godt øl, men som kanskje ikke har mulighet til å fly rundt i businessklasse hele tiden.

I følge manager for serveringsplanlegging i SAS, Peter Lawrance, vil det nye pale ale-ølet være det siste påfunnet på ølfronten på en stund, men at det arbeides med andre spennende og eksklusive produkter som de etter hvert vil tilby sine passasjerer.

Det er ikke annet å si enn at vi gleder oss!

Bli med i Mikkeller-diskusjonen på Bonusfeber-forumet

Hovedbildet: Foto: SAS/Mikkeller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *