Park Hyatt Aviara, Carlsbad, California

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det beste været i USA finner du i sydlige California. I tillegg er det masse å finne på for hele familien. Området fra Carlsbad til Laguna Beach har 4 luksushoteller som ligger i nærheten av Sea World, San Diego Zoo, Legoland og Disneyland.

Park Hyatt Aviara var tidligere ett Four Seasons og ble rebrandet til Park Hyatt sommeren 2010. Hotellet ligger ca. halvtimen fra San Diego og rundt timen fra Disneyland. Legoland ligger kun 10 minutter unna.

Vi fløy inn til Santa Ana, så det tok oss nesten en time å ta oss nedover kysten. Hotellet ligger ikke ved kysten, men litt inne i landet, så havet kan kun sees på avstand fra noen av rommene

En ivrig Valet sto klar til å parkere leiebilen og vi ble eskortert inn til resepsjonen og introdusert til innsjekkingspersonalet. Vi hadde bestilt en Park Suite og var blitt oppgradert til en Park Luxury suite som var på hele 152 kvadrat. Suiten lå helt i enden av korridoren og veldig privat til. Den var gigantisk og de hadde virkelig investert i dyre møbler og detaljer

IMG_7886

IMG_7885

IMG_7884

IMG_7881

IMG_7880

Det var to soverom og to bad. Perfekt for ett par på tur 😉

IMG_7855

IMG_7849

IMG_7847

IMG_7843

IMG_7844

IMG_7840

Badene var begge store, det ene hadde både dusj og badekar, det andre kun dusj

IMG_7853

IMG_7852

IMG_7879

IMG_7878

I tillegg hadde suiten eget kjøkken med stort kjøleskap og Illy Espressomaskin. Prisene var veldig fornuftige.

IMG_7866

IMG_7873

IMG_7871

IMG_7868

IMG_7867

IMG_7870

Suiten hadde helt nye Park Hyatt senger og var meget godt isolert. Turndown inkluderer to flasker vann og sjokolade.

Hotellet har 329 rom og suiter, noe som er litt større enn hva som er vanlig for Park Hyatt kjeden. Siden Legoland ligger rett ved hotellet, var det ganske mange barnefamilier som er gjester på sommeren. Hotellet har derfor ett stort basseng for alle og et mindre basseng kun for voksne som de kaller Tranquility Pool. Det gjør at alle gjestene kan ha en hyggelig opplevelse.

Tranquility pool:

Tranquility-Pool-2010

I tillegg har hotellet full golfbane og tennisanlegg, samt ett større spa. Prisene ligger på luksusnivå, men det er alltid gode spa rabatter å hente.

Det finnes to restauranter og en kaffebar på eiendommen. Til frokost kan du velge om du vil bestille fra meny eller buffet. Dersom du er Hyatt Diamond er alt gratis. Buffeten hadde meget godt utvalg og har en flott terrasse der du kan nyte frokosten ute når været tillater.

Det aller beste med eiendommen er prisnivået. Selv om hotellprisene i USA er på vei oppover, er Park Hyatt Aviara det luksushotellet i sør California som gir deg suverent mest for pengene. Ratene utenom sommeren starter på 199 dollar per natt.

Det eneste jeg hadde å sette fingeren på var at de var litt ustabile med å levere avisen min. En kjempeliten detalj, men alikevel skal en luksuseiendom ha full kontroll på detaljer som dette. Internet var meget stabilt og gratis for alle.

Konklusjon: Park Hyatt Aviara er en godt gjemt hemmelighet. Mens andre luksushoteller i området starter på 450 dollar natten, kan du året rundt finne meget gode tilbud der. Og Park Hyatt Aviara overrasker med skikkelig luksus service som vanligvis koster mye mer.

Karakter 9 av 10

Quickfacts:
Lokasjon: 30 minutter nord for San Diego ved Carlsbad.
Rompris: 199 dollar per natt
Bonuspoeng opptjent / program: 3266 Hyatt GP poeng, Hyatt Diamond status
Hjemmeside: Park Hyatt Aviara

Fordeler: Behagelige rom, flott resort, billig.
Ulemper: Fikk ikke avisen min en av to dager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *