Tower Club at Lebua, 5 stjerners luksus i Bangkok

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lebua at State Tower er et 5 stjerners hotell sentralt plassert i Silom området nært elven Chao Phraya River i Bangkok. Bygget inneholder både leiligheter og hotell. Den grommeste delen av hotellet er Tower Club at Lebua og som navnet indikerer er dette de rom som ligger høyest i bygningen mellom 51 til 59 etasje og erfaringene her er fra denne delen av hotellet.

Hotellets ansikt utad i form av hovedinngang, er noe kamuflert og ikke lett å få øye på, men vi ble godt tatt i mot og bagasjen ble merket med navn og tatt hånd om og sendt opp til vårt rom. Vi ble eskortert inn i den arealmessige noe beskjedne resepsjonen og anvist sitteplasser mens reservasjonen ble hentet fram.

Mot hotellets hovedinngang
Mot hotellets hovedinngang

 

Resepsjonen, elegant.
Resepsjonen, elegant.

Etter kort tid kom to unge damer bort til oss og ba oss følge med til rommet, innsjekking foregår nemlig på rommet.

Heiser
Heiser

Synet som møtte oss i 54 etasje var fargerike tepper og lekker design, ser du nøye etter kan du se at hotellet ikke er nytt.

Korridor
Korridor

Korridoren har tepper i gangveien og parkett på flankene. Lyssettingen er bra med detaljer som lys i skiltet som indikerer romnummer.

Rommet er på 66 kvadratmeter og er avlangt. Stuedelen med sofa og stoler er plassert nærmest inngangsdøren. Disse var overrasende gode å sitte i.

Egen avdeling for stue
Egen avdeling for stue

Rommet har kjøkkendel med mikrobølgeovn, kaffemaskin og stort kjøleskap.

Kjøkkenbenk, kaffemaskin
Kjøkkenbenk, kaffemaskin

Kjøleskapet hadde funksjon som minibar, gratis av alle ting. Skuffelsen var stor da døren ble åpnet – bare brus og is-te.

Minibar
Minibar

På motsatt side lå det romslige badet, her er det badekar og ikke minst egen stor dusj med plass til to personer, denne mangler regndusj noe som burde vert en selvfølge på et slikt hotell.

Badekar og servant
Badekar og servant
Dusj
Dusj

Håndklær var det rikelig med, disse ble ikke skiftet uten at de var lagt oppi en skittentøys korg, men slikt lærer en raskt. Amenity kit er av merket Acca Kappa, etterfylling av disse remediene var de ikke flinke med og følgende var at vi blant annet gikk tom for Shampo.

Håndklær og amenity kit
Håndklær og amenity kit
Detaljer
Detaljer

Soveroms delen kan lukkes med en skyvedør som har speil innebygget, noe som kan være greit dersom en bor her over lengre tid samt når en ikke legger på samme tid som reisefølget. Her finner du også TV og DVD spiller.

Skyvedør med speil, TV
Skyvedør med speil, TV

Rommet har arbeids bord med en god stol som kunne legges bakover.

Sengen var av kategorien King size med masse puter og en tynn dyne ikke bare et laken. Sengen var litt hard men god å ligge i.

Seng
Seng

Alle rom har terrasse, de ordinære rommene skilles mellom de som har river view og de som har city view, vi hadde valgt river view, noe som er å anbefale. Du har da utsikt mot  Chao Phraya River og alt det livet som der finner sted i form av båt trafikk, du kan da også sitte i ro og mak å nyte solnedgangen før du tar fatt på Bangkoks uteliv. Terrassen har ingen stoler, så det må du selv bære ut fra rommet.

Terrasse
Terrasse
Utsikt mot sør
Utsikt mot sør

Frokost som var inkludert ble servert i restauranten Café Mozu på M floore, her finner du et enormt utvalg av både varme og kalde retter. Her lages omelett, speilegg og bacon grilles på din bestilling. Du finner sushi og ellers et meget rikholdig utvalg av Asiatiske varmretter. Du kan velge om du vil sitte inne eller ute ved bassenget som også er lokalisert i denne etasjen.

Frokost ved bassenget
Frokost ved bassenget

 

Når du bor i Tower Club har du også tilgang til lounge som ligger i 52 etasje, denne er åpen fra 06:00 – 18:00 og du kan velge å spise frokosten din her, men da i en noe beskjeden utgave, men fult ut meget bra. Videre har du her tilgang på alkoholholdig drikke hele dagen frem til 18:00. Om ettermiddagene er det fint å sitte her å slappe av med en små sandwicher, litt sjokolade sammen med et godt glass rød vin eller en drink for de som ønsker det.

En lun og fin loung
En lun og fin loung

Loungen er lun og er et fantastisk sted å sitte å slappe av, se på utsikten og bare nyte livet. Det er kleskode smart casual for å komme inn i loungen, noe jeg lærte den harde veien.

Hotellet har flere restauranter, Breeze & Ocean 52, Sirocco, Distil, Mezzaluna, Sky bar er en spektakulært bar på toppen av bygget  ute på et hjørne og denne er et must å besøke dersom du bor på hotellet.

Domen på toppen, bildet er tatt fra Sky bar
Domen på toppen, bildet er tatt fra Sky bar

 

Konklusjon:

Dette er et litt konservativt hotell, men utvilsomt et luksus hotell, service og ikke minst innstilling til de som arbeider her er meget bra, store flotte rom og fantastisk utsikt fra terrassene.
Det som trekker ørlite ned er mindre tegn til slitasje, litt umoderne farge og material valg og den gedigne hallen hvor inngangene til alle leilighetene er. Denne ser ut som et spøkelses lokale, her er nærmes tomt for butikker og i det ene hjørnet bak noen bord og sperre bånd, der finner du hotellet bagasje oppbevaring – slikt ser amatørmessig ut.
En tanke som streifet meg et lite sekund var om dette er et 5 stjernes hotell som er i ferd med å miste grepet, men servicen, den er bunn solid og grundig, dette gjelder også restaurantene og barene, her henter de seg kraftig inn og karakteren blir løftet ett hakk som følge av dette.

 

8av10

 

[box style=’info’]

Rom bestilt: Tower Club River view Suite

Pris: 1200,- pr natt

Oppgradert: Nei

Bonusprogram: Nei

Hotellets hjemmeside: Tower Club at Lebua

Internett: Tråløst nett som er gratis.

Annet: Frokost inkludert, fri minibar og gratis servering i lounge hele dagen til kl 18:00

[/box]

Foto: R Lygren

[box style=’note’] Bangkok tråden finner du her  [/box]

[box style=’note’] Del fine erfaringer om å reise i Thailand, eller les andres erfaringer. Klikk her[/box]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *