Finnair Business Class til Bangkok, Thailand fra 11700

Bangkok Thailand Grand Palace

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Er du en av de som helst rømmer landet når vinteren kommer? Akkurat nå kan du gjøre en veldig god deal med Finnair i business class til Bangkok i Thailand. Prisene starter på 11 700 kroner og tilgjengeligheten ser ut til å være god fram til sommeren 2021.

Reiselysten er nesten uutholdelig for mange av oss nå, men selv om vi ikke kan reise hvor vi vil kan vi i alle fall planlegge fremtidige reiser. Med avreise fra Oslo Lufthavn finner vi nå business class-billetter til Bangkok, Thailand med Finnair for bare 11 700 kroner. Tilgjengeligheten ser ut til å være god, og reiseperioden strekker seg fra september til juni 2021. Vi aner ikke hvor lenge dette tilbudet står, så ikke vent for lenge med å bestemme deg.

Du finner de beste prisene ved å booke direkte hos flyselskapet.

Finnair Business Class Bangkok, Thailand fra 11700 kroner
Skjermdump fra finnair.com

Bonuspoeng

Billettene har de samme betingelsene som vanlige Business Classic-billetter. Dette betyr 200% opptjening og minst 36 000 Finnair Plus-poeng som Basic-medlem. Elitestatus i Finnair Plus gir høyere opptjening.

Opptjener du poeng i British Airways Executive Club vil denne turen gi 360 Tier Points og 13 500 Avios.

Har du lyst på en litt lengre flyreise og litt flere poeng? Du kan du legge inn en mellomlanding i Hongkong og et ekstra segment Cathay Pacific for noen hundrelapper ekstra.

Finnair Business Class

Finnair har et godt business-produkt om bord i sine Airbus A350-fly som brukes på denne ruten. Vi har tidligere testet business i Finnairs Airbus A330 og var generelt godt fornøyd med opplevelsen.

Forsidefoto: Sasin Tipchai / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *