Park Hyatt Washington DC

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I DC finnes det en rekke luksushoteller, vi har allrede testet ut The Ritz Carlton som du kan lese om her

Min favoritt i DC har lenge vært Park Hyatt som ligger ett kvartal unna Ritz der vi overnattet før vi sjekket inn på Park Hyatt på 4. juli for å feire dagen der.

Hotellet ligger ikke langt fra Washington Circle og ca. 10-15 minutter spasertur fra severdigheter som Det Hvite Hus og memorial parkene. Det koster rundt 15 dollar til Reagan flyplass og rundt 55 dollar til Dulles der alle oversjøiske flightene går fra. Hotellet er som mange Park Hyatt relativt lite med 211 rom og suiter.

Vi var booket i Ambassador suiten som lå i toppetasjen og suiten var ikke klar for innsjekk da vi ankom kl 1130. Det gjorde ikke så mye siden vi hadde bestilt bord i Blue Duck Tavern der de serverte 4. juli brunch. Ett vennepar som bor i DC var med. Blue Duck er en av USAs beste hotellrestauranter og er utrolig populær blandt lokalbefolkningen i DC, så det lønner seg å bestille bord i helgene eller når det er spesielle høytider.

Vi hadde ett herlig måltid der og når vi var ferdig var suiten klar for oss. Ambassadorsuiten er en av de to største suitene på hotellet og selv om vi hadde bodd i de mer vanlige suitene på hotellet før, var dette et opphold vi hadde gledet oss til.

En dobbel dør møtte oss, noe som alltid er ett godt tegn. Da vi kom inn døren merket vi at suiten var mye lysere og mer eksklusivt innredet enn det Park Suiten er.

Stua var utstyrt med Bang & Olufsen system OG Bose system kun for TVen. En gigantisk sofa var plassert midt i stua. Det var til og med noen CDer, Yoga DVDer i tillegg til ett videobibliotek der du gratis kunne få DVDer levert til rommet. Masse kule detaljer som flere epler, samt flotte designermøbler

DSC03513

DSC03493

DSC03515

DSC03492

DSC03449

DSC03448

DSC03503

Rundt hjørnet var det en liten kjøkkenkrok der hotellet daglig fyllte opp cookies, sjokolade, kjeks, luksuste og vann. I tillegg var det en Nespressomaskin tilgjengelig

DSC03446

DSC03445

DSC03444

DSC03524

Rundt andre hjørnet var det ett gjestebad

DSC03508

Alle persiener og gardiner var elektrisk og airconditioningen var kraftig og god selv om det var rundt 30 grader da vi var der. Soverommet hadde også balkong og Geneva radio/ipod/iphone spiller var plassert på nattbordet. De fyllte opp med gratis vannflasker på nattbordet ved rengjøringen på dagen og i tillegg under turndown på kvelden. Sengen var helt konge og utrolig behagelig.

DSC03452

DSC03465

DSC03455

Mellom stuen og soverommet var det ett lite kontor med ett separat arbeidsområde og til og med en Polycom konferansetelefon. Utmerket sted til å jobbe eller lese en bok

DSC03466

DSC03469

DSC03473

Badet var også spektakulært med masse dyr italiensk stein, regndusj og ett badekar som var håndutskjært av ett stykke stein. Amenities var det haugevis av, hotellet tilbød den oppgraderte Le Labo Santal 33 istedetfor den normale Le Labo Bergamote. Badesalt og ett lite stearinlys lå klart ved badekaret. I tillegg hadde de alt du måtte trenge dersom du hadde glemt noe hjemme.

DSC03482

DSC03489

DSC03490

DSC03491

DSC03475

DSC03506

DSC03479

Mellom soverommet og kontoret var det en meget innholdsrik minibar med bla. Perrier Jouet Champagne som kostet 48 dollar for en halvflaske. Hotellet ga oss en helflaske Perrier Jouet som velkomstgave, veldig hyggelig gjort

DSC03463

DSC03462

Alt i alt var dette en av de feteste suitene jeg noen gang har hatt. Ikke at den var kjempestor, «bare» rundt 130 kvadrat, men innredningen, detaljene og kvaliteten var helt fantastisk.

Vi fikk beskjed ved innsjekk at vi hadde gratis frokost pga av Diamondstatus. Denne kunne inntas i Blue Duck tavern eller som romservice. Vi spiste romservice to dager og søndagsbrunch den dagen vi sjekket ut.

Det var litt surr med bestillingene og en del feilkommunikasjon mellom hotellet og restauranten, så det var feil på 3 av de 4 måltidene vi spiste via romservice, noe som trakk ned. De skyldte på at hotellet og restauranten var veldig busy pga 4. juli.

Men maten var som vanlig panser, her er ett par bilder fra de to frokostene vi bestilte og som var på huset. Ja, det smakte så godt som det ser ut.

DSC03527

DSC03528

DSC03534

Ellers har hotellet gratis S-klasse Mercedes bringetjeneste til disposisjon enkelte tidspunkt på dagen. Vi skulle til våre venner for å feire 4. juli, men de bodde rett utenfor DC, dit skal de egentlig ikke kjøre deg, men det tok kun en 10 dollarseddel før det ble fikset. Tjenesten er tilgjengelig for de som bor i de større suitene og er tilgjengelig på morgenen/ formiddagen og etter 1700 til sent på kvelden. De kjører deg ut, men du må selv komme deg tilbake til hotellet.

Suiten var spektakulær og vi hadde en herlig langhelg i DC, men vi hadde ett inntrykk av at hotellet var litt underbemannet slik at rommet ikke alltid var gjort opp da vi kom tilbake på ettermiddagen og den første natten mottok vi ikke turndownservice. Etter en telefon til resepsjonen var ting mer på stell fra dag #2, men enkelte av staben var alltid litt bakpå, som feks romservice og skopuss, noe som er uvant på en slik eiendom.

Det gjør at jeg ikke kan gi hotellet full pott, men en sterk 9er og det beste hotellet jeg har bodd på i DC.

Konklusjon:

Designerperle med inhouse gourmetrestaurant. Stedet å bo på i DC

Karakter 9 av 10

[box style=’info’]Quickfacts:

Lokasjon: Rett ved Washington Circle, 5 minutter unna t-bane, 10-15 minutter unna de fleste severdigheter
Rompris: 189 dollar + oppgraderingsvoucher
Bonuspoeng opptjent / program: 5419 Hyatt GP poeng, Hyatt Diamond medlem
Hjemmeside: Park Hyatt Washington
Fordeler: Herlig suite, oser av kvalitet, meget god mat
Ulemper: Service lå alltid litt på etterskudd[/box]

[box style=’note’] Spørsmål og kommentarer kan du poste i forumet. Klikk her [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *