Sheraton Zurich Neues Schloss Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Siden hotellet vi vanligvis bor på i Zurich var utsolgt, var det en bra unnskyldning til å prøve noe nytt. Etter litt leting på nett, fant vi en god deal hos Sheraton og siden jeg er SPG Platinum var valget enkelt. Vi leste på nett at parkering kostet 38CHF eller rundt 240 kroner natten, men ved ankomst fant vi en offentlig parkeringplass rett på utsiden av hotellet som var gratis siden det var søndag.

Beliggenheten er midt i det finansielle distriktet halvannet kvartal fra innsjøen med Bahnhofstrasse og shoppingområdet en kort spasertur unna. Togstasjonen ligger ca. 15 minutter unna og tilbyr tog til flyplassen som tar kun 15 til 20 minutter. Taxi til og fra flyplassen koster ca. 60 CHF, eller rundt 350 kroner. Park Hyatt ligger rett på andre siden av gaten.

Hotellet er veldig lite og har kun 60 rom og suiter, alle nyrenoverte. Det ryktes at mange av standardrommene er relativt små, særlig badene. Siden hotellet kun har 5 suiter totalt, er oppgraderinger selvsagt vanskelig

I resepsjonen ble vi sjekket inn av en hyggelig jente som hadde gode nyheter til oss. Vi var blitt oppgradert til en av hotellets juniorsuiter som ligger i øverste etasje. Som Platinum fikk vi gratis, full frokost og gratis internet, samt ett par velkomsdrinker i baren.

Suiten var en hjørnesuite i 5. etasje, 501. Det var en varm augustdag og da vi kom inn i suiten, merket vi at det var veldig varmt. Jeg satte airconditioningen på 19 grader.

Rommet var romslig og var helt klart nyoppusset med nye, flotte møbler. Det var en stort arbeidsområde og en behagelig, liten sittegruppe i hjørnet

DSC04159

DSC04164

DSC04156

I tillegg hadde vi en kjempeflott terrasse rett på utsiden med sittegruppe og solsenger

DSC04185

DSC04188

Badet hadde separat dusj og badekar. En finurlig greie jeg aldri har sett før var at du kunne justere temperaturen på vannet i dusjen og badekaret med ett digitalt termometer. Fancy.

DSC04166

DSC04173

DSC04168

Rommet var utstyrt med en eldre type Nespressomaskin og minibar

DSC04162

DSC04171

Alt i alt, var vi veldig fornøyd med suiten. Jeg hadde en del jobb jeg måtte gjøre og en del samtaler jeg måtte ta, så mens fruen koste seg på verandaen forsøkte jeg å koble meg til internet. På hjemmesiden til hotellet står det at Platinum medlemmer har gratis wifi og ethernet på rommene, men jeg fant ingen innlogging på hjemmesiden til Swisscom som var ansvarlig for hotellets wifi. Jeg ringte ned og ba om en internetkode og fikk beskjed om at kun Ethernet var gratis for Platinum. Så der sto man med MacBook Air, iphone og ipad og wifi kostet 180 kroner per enhet, så det hadde kostet meg 540 kroner å være på nett.
Merket også at temperaturen ikke ble kaldere og at det fortsatt var 30 grader inne på rommet. Det var da jeg oppdaget viften som sto i kroken på rommet

DSC04155

Ett nyoppusset hotel med digital aircondition som ikke virket. Jeg ringte ned og spurte om vi kunne få ett rom der airconditionen virket, damen kunne fortelle at hotellet var gammelt og at airconditioningen ikke virket når det var varmt ute. Derfor hadde jeg en vifte og de kunne sende opp en ingeniør for å se på aircondition. Etter 10 minutter kom det en kar som ikke snakket engelsk eller tysk med en mobil aircondition. Med en slange ut av vinduet og vinduet åpent er det jo soleklart at det prosjektet ikke kom til å funke.

Han satte greiene på og vi gikk ut og spiste en hyggelig middag. Da vi kom tilbake til rommet var temperaturen fortsatt 25 grader, alt for varmt for oss. Det ble en lang og varm natt med lite søvn.

Ved utskjekk dagen etter var det lite sympati å hente fra mannen som sjekket oss ut.

Utrolig synd siden eiendommen er flott og classy. Hadde de investert i air condition når de pusset opp eiendommen, hadde det vært ett kjempehotell.

Siden vi ikke fikk sove, noe som er det viktigste med ett hotellopphold, får hotellet velfortjent stryk.

Konklusjon:

Flott, nyoppusset eiendom der de glemte å pusse opp aircondition.

Karakter 4 av 10

[box style=’info’]Quickfacts:

Lokasjon: Midt i forretningsstrøket, halvannet kvartal fra innsjøen. Shopping og restauranter minutter unna
Rompris: 205 CHF eller ca. 1230 kroner
Bonuspoeng opptjent / program: 1866 SPG poeng, Platinum status
Hjemmeside: Sheraton ZRH
Fordeler: Nyoppusset, god seng, velutstyrt rom
Ulemper: Ikke aircondition, serviceutfordringer. Nektet gratis wifi selv om websiden sier jeg har krav på det[/box]

[box style=’note’] Kommentarer, spørsmål og annet kan postet i forumet. Klikk her [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *