Park Inn by Radisson, Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Inn er billigbrandet til Radisson, men holder ofte god standard rundt om i Europa. I Oslo ligger Park Inn ett steinkast fra Karl Johan og en 10 minutt spasertur til Flytoget.

Hotellet er relativt nytt og var tidligere ett kontorbygg. Jeg ble tildelt ett rom i toppetasjen, men grunnet ukentlig dataoppdatering, fikk jeg ikke sjekket inn for 1530, ikke noe big deal, men jeg hadde nok ikke valgt aa ha mer enn 2 timer nedetid fra 1300-1530.

En meget hyggelig kar ga meg gratis kaffe og internettilgang mens jeg ventet.

Rommet var normal Oslostoerrelse, ikke akkurat kjempestort, men behagelig og stille. TVen hadde en litt merkelig plassering og var montert paa veggen og kunne ikke justeres. Har sett dette paa flere Radisson Blu ogsaa, ikke optimalt.

 

DSC00088 DSC00079

 

Badet var stort og hadde kombinert shampoo og saape i dispenser. Ikke akkurat peachy, men det funket.

 

DSC00080 DSC00085 DSC00082

 

Frokosten var inkludert og litt enklere enn det man er vant til fra Radisson Blu, men mer enn god nok.

Hotellet var ca. halve prisen av det Plaza var de 3 nettene jeg bodde der. Jeg sov godt, internet fungerte godt, barprisene var 30% lavere enn Plaza og rommene var freshere. Betjeningen var ogsaa utrolig trivelige og hjelpsomme

Mer enn greit for prisen jeg betalte. Hotellet anbefales, ikke noe luksus, men jeg kommer mer enn gjerne tilbake.

Terningkast 4

 

 

 

 

 

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *