Park Shore Waikiki

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under vårt opphold i Waikiki nylig, bodde vi på hotellet Park Shore Waikiki, som er en del av Aqua Resorts-kjeden. Aqua-kjeden har en rekke hotell på flere av øyene i Hawai’i, og ett av dem er det nyrenoverte hotellet Park Shore Waikiki.

Vi ankom hotellet med taxi fra Honolulu flyplassen utpå ettermiddagen, en tirsdag i januar. Der ble vi ønsket velkommen av bell boys, som tok hånd om bagasjen vår. Det var litt kø i resepsjonen, men etter hvert var det vår tur. Vi ble sjekket inn av en hyggelig jente og fikk vi tildelt et rom i 8. etasje.

Inne på rom 818 kunne vi konstantere at rommet virket nyoppusset og fresht. Arealmessig var det ikke så veldig stort, men akkurat passe for to voksne.

Vi hadde bestilt 2 double beds, og det var akkurat det vi fikk også!
Vi hadde bestilt 2 double beds, og det var akkurat det vi fikk også!

Sengene var gode og komfortable. Putene var passe myke for min smak. Det var minimalt med støy fra luftkondisjoneringssystemet, som forøvrig funket veldig bra og sørget for en behagelig temperatur både dag og natt.

TV
TV med et bra utvalg kanaler. I tillegg til de vanligste USA-kanalene var det også noen asiatiske kanaler.
IMG_0237
Kaffe/te-kjøkken. Under benken var det en safe og et lite kjøleskap.

IMG_0238

IMG_0239
Badet var i størrelse S, men det fungerte greit for en person av gangen. Benken ved vasken var romslig nok til å oppbevare egne toalettartikler, men ikke stort mer. Hårføneren var helt ubrukelig, da luftinntaket var fullt av støv. Kombinert dusj og badekar (Jeg har enda til gode å møte et menneske som bader i badekar som er kombinert med dusj?)

Ellers var rommene rene og pene, og «fingern over sengehodet»-testen ble bestått med minimalt med støv. Housekeeping var innom hver dag for påfyll av såper, samt sengestrekk.

Rommet vårt var et såkalt "city view" rom. Vi så rett inn på nabohotellet Aston Waikiki Beach.
Rommet vårt var et såkalt «city view» rom. Vi så rett inn på nabohotellet Aston Waikiki Beach.
Hotellet har spandert på hvert rom en liten fuglekasse...ehm, balkong på utsiden av rommet.
Hotellet har spandert på hvert rom en liten fuglekasse…ehm, balkong på utsiden av rommet.
Utsikten fra balkongen. Jeg er sikker på at dette hadde blitt markedsført som "ocean view" ett eller annet obskurt sted.
Utsikten fra balkongen. Jeg er sikker på at dette hadde blitt markedsført som «ocean view» ett eller annet obskurt sted. Ved Park Shore var de redelige nok til å selge rommet som «city view»

På onsdager er det «Managers Reception» i bassengområdet og da vi allikevel lå ved bassenget kunne vi jo være med på moroa. Det serveres gratis drinker (både med og uten alkohol) og snacks. General manager gikk rundt og snakket med gjestene som var ved/i bassenget, og han kunne stolt fortelle oss om oppussingen som ble ferdig i juli 2013. Hotellet er jo unikt på den måten at prisene er en del lavere enn andre hotell i nærheten, og særlig de med store kjedenavn «å gjemme seg bak» samtidig som lokasjonen er av det beste du får i Waikiki, etter min mening.

Ja, beliggenheten til dette hotellet er bortimot helt perfekt. Hotellet ligger helt i sydenden av Waikiki, nær Honolulu Zoo. Nærmeste nabo er en fin liten park på andre siden av Kapahulu Avenue. Park Shore ligger i den litt mer rolige delen av Waikiki, ideelt for barnefamilier. Rett over Kalakaua Avenue, ligger Waikiki Beach. Støyen fra Kalakaua og Kapahulu gatene nedenfor var ikke spesielt sjenerende da vi var ved bassengområdet, men helt stille er det ikke. I nærheten av hotellet finner du også en rekke restauranter, Starbucks og ABC stores (selvfølgelig) Det er også et busstopp rett på utsiden av inngangspartiet til hotellet.

Park Shore er hotellet ytterst til høyre på bildet.
Park Shore sett fra Waikiki beach, er hotellet ytterst til høyre på bildet.

Det var ikke inkludert frokost i den prisen vi betalte, men det finnes egne rates hvor frokost er inkludert. Det er sjelden amerikanske hotellfrokoster «WOWer» meg. Du er antagelig «better off» med å booke et rom uten frokost, og bruke de pengene du sparte på det, på en restaurant som serverer frokost. Lulu’s Surfclub som ligger vegg-i-vegg med hotellet var vår faste frokostrestaurant gjennom oppholdet og kan anbefales på det varmeste.

Hotellet tilbyr gratis wifi til sine gjester, og det funket veldig bra og stabilt gjennom oppholdet vårt.

På avreisedagen fikk vi forlenget utsjekk med 30 minutter, til 12.30. 30 minutter var dog bedre enn ingenting, og jeg hadde vel egentlig ikke forventet så mye mer.

Alt i alt var vi meget godt fornøyde med vårt opphold på Park Shore Waikiki, og vi returnerer mer enn gjerne neste gang vi er i Honolulu.

 

Quickfacts:
Hotell: Park Shore Waikiki Hotel, Honolulu
Rompris: Fra $170 per natt
Bonuspoeng opptjent / program: Nada
Hjemmeside: Park Shore Waikiki
Fordeler: Nyoppusset, perfekt beliggenhet, svært hyggelig betjening
Ulemper: Litt lite rom og knøttlite bad

Oversikt

Fordeler

Nyoppusset, perfekt beliggenhet, svært hyggelig betjening

Ulemper

Litt lite rom og knøttlite bad

komfort/rom

Fasiliteter

Service

Value4money

Overall Rating

Konklusjon

Jeg kommer gjerne tilbake hit neste gang jeg er i Honolulu!

4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *