Påske(!)konkurranse fra SAS EuroBonus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som Bonusfeber.no skrev om for litt siden, blir det ingen julekalender fra SAS dette året. I stedet ser det ut som SAS nå satser på en konkurranse til påsken(!) 2015.

SAS sine nettsider er akkurat oppdatert med en konkurranse hvor medlemmer av EuroBonus kan være med og konkurrere om intet mindre enn 120 000 poeng.

Konkurransen er gjeldende frem til 31. desember og krever som nevnt at du er medlem for å delta. I tillegg må det svares på et par spørsmål som for eksempel «Hvor mye koster det å bli medlem av Eurobonus?», og det må oppgis en grunn for hvorfor akkurat du reiser med SAS. NB: Du må være innlogget på SAS sine sider for å delta.

Konkurransen finner du ved å klikke her.

SAS0085_740x175_without-frame_NO
Bildet er hentet fra sas.no

Konkurransens regler:

Bli medlem i SAS EuroBonus og konkurrer senest 31. desember 2014. Vinneren får beskjed senest 31. januar 2015. Premien på 120 000 EuroBonus Ekstrapoeng kommer til å være satt inn på vinnerens EuroBonus-konto senest 10. februar 2015. For å delta må du være medlem i SAS EuroBonus, ha fylt 18 år når du deltar, ha svart riktig på spørsmålene og formulert den mest overbevisende grunnen til hvorfor du foretrekker å reise med SAS. Eventuell skatt på premien betales av vinneren. Premien kan ikke byttes i penger. SAS forbeholder seg retten til å kunne bruke premierte formuleringer i markedsføringssammenheng. Ansatte i SAS kan ikke delta i denne konkurransen. Juryens avgjørelse kan ikke påklages.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *