100% bonus ved kjøp av Club Carlson-poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Kun idag: Akkurat som så mange andre amerikanske hjemmesider, så har Club Carlson også et såkalt “Cyber Monday”-tilbud i dag. Club Carlson tilbyr 100% bonus på poeng kjøpt i dag.

Å kjøpe poeng hos hotellkjeder kan være en ganske OK deal. Men pass opp – for det er ikke alltid det lønner seg. Vedrørende Club Carlson, passer jeg alltid på å ha noen poeng på kontoen som kan brukes i deres «points+cash» priser. Her får du en mindre rabatt på prisene mot at du bruker litt poeng. Til gjengjeld får du en fleksibel booking som kan avbestilles om du skulle endre planer eller finne en bedre pris et annet sted.

Om du kjøper poeng hos Club Carlson i dag, så tilbyr de å doble antallet poeng, med maks grense på 10 000 poeng. Du får altså 20 000 poeng på kontoen, men betaler bare for 10 000 poeng. Kjøper du maksimalt antall (10 000) koster dette deg USD 70,-.

Det kan være en god deal. Kan du finne noen av hotellene deres som har priser ned i 20 000 poeng pr natt, får du altså en overnatting til kun USD 70,-.

Les mer om tilbudet og bestill ved å klikke her.

 

Opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen for www.bonusfeber.dk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *