Påsketilbud hos Radisson

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Radisson Blu tilbyr akkurat nå alle kunder å få et godt tilbud for opphold i påsken. Her kan man få både rabatter og også oppgraderte rom!

Radisson skriver selv:
Med perfekt beliggenhet i hjertet av de fleste større nordiske byene, er du tett på – fantastiske restauranter, gode shoppingmuligheter og familieaktiviteter. Hvis dere er en familie kan dere bo i våre romslige familierom på mange av våre hoteller. Reiser du med venner eller kjæreste, kan du skjemme de bort med oppgradering til «Business Class-rom».

Book Radisson Blus fantastiske påsketilbud nå. Tilbudet gjelder for reservasjoner foretatt 25. februar til 14. mars 2016 og på opphold mellom 18. mars og 3. april 2016. Reservér i god tid for størst sjanse for ledige rom, og få opptil 25% rabatt.

Glem ikke at du på Radisson Blu alltid har adgang til gratis Wi-Fi og uimotståelig frokostbuffet. Reservér direkte på våre hjemmesider og opptjen Club Carlson Gold Points eller SAS EuroBonus-poeng hos Radisson.

Vi har ikke sjekket verken tilgjengelighet, rabatter eller hvordan oppgraderingen fungerer i praksis (om denne blir forhåndsdefinert eller ikke). Men har du tenkt å bo på hotell i påsken og du vurderer Radisson, kan det lønne seg å bestille nå som tilbudet gjelder.

Bestill her: www.radissonblu.com

Kommentar

    • Erling sier

      Vi som skriver er ikke utdannede journalister, men reiseinteresserte mennesker. Vi er heller ikke så mange som skriver, og vi har alle jobber utenom. Så dette skrives på fritiden. Vi er mest opptatt av å dele gode tilbud med dere som leser. At vi av og til kopierer litt fra noen pressemeldinger kan skje. Men det viktigste for oss er å dele det vi anser for gode tilbud med dere.
      Og dessverre får vi ikke en krone betalt fra verken Radisson, Emirates eller andre………

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *